Actualitate

Pericol rutier. Iesenii nu mai vor sa circule pe acest drum – FOTO

Publicat: 03 feb. 2016

@ Soferii care se aventureaza in aceasta zona din municipiul Iasi au ajuns sa-si blesteme zilele @ Desi este frecvent circulat, drumul care leaga doua cartiere din municipiu a ajuns sa arate ca dupa razboi @ De ani de zile, oamenii din zona spera ca artera va fi refacuta intr-un final

Un loc intens circulat din municipiul Iasi a devenit o adevarata capcana pentru ieseni. Pasajul rutier de sub calea ferata din zona Libertatii, Nicolina, a ajuns sa arate ca dupa razboi. Trecerea este plina de gropi, cu denivelari, iar gurile de canal au devenit si acestea capcane pentru soferii care se incumeta sa circule prin acea zona. Mai ales cei care circula aproape zi de zi prin acest pasaj au ajuns la capatul rabdarii.

„Pasajul de sub calea ferata ce face legatura intre strada Libertatii din Nicolina 2 si soseaua Iasi-Hlincea din zona Frumoasa a ajuns intr-o stare deplorabila. Pe langa faptul ca abia incap doua masini, carosabilul este intr-o stare avansata de degradare. Mai nou, la iesirea de sub pasaj spre strada Libertatii a aparut o gaura in asfalt care se mareste de la o zi la alta, existand pericolul unui accident prin ruperea rotii masinii, asta daca cumva nu esti atent si intri cu roata in ea. Poate se analizeaza refacerea acestei portiuni precum si asfaltarea acestei bucati de sub pasaj care nu e mare si deranjeaza traficul in conditii normale in aceasta zona”, a mentionat Liviu, un iesean care trece zilnic prin acea zona. Reprezentantii municipalitatii au mentionat ca vor trece la refacerea carosabilului de sub pasajul de cale ferata imediat ce vremea va permite acest lucru. Zona ar urma sa fie inclusa intr-un proiect mai amplu al primariei pentru reabilitarea strazilor din oras.”Noi vom verifica faptele semnalate si vom merge in teren pentru a constata situatia. Imediat ce vremea va permite, vom interveni in acea zona pentru reabilitarea pasajului”, a mentionat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al Primariei municipiului Iasi.

Adauga un comentariu