Magazin

Pericolul verde. Feriti-va de otrava din CEAPA si USTUROI

Publicat: 15 feb. 2014
Din studiile efectuate asupra proprietatilor si efectelor cepei si usturoiului, s-a descoperit ca aceste doua vegetale deosebite au proprietatea de a “absorbi” virusii si bacteriile, in momentul in care sunt “activate”, adica atunci cand sunt curatate si intra in contact cu aerul. Tocmai de aceea este total contraindicat ca vegetalele acestea sa fie consumate la mult timp dupa curatare, scrie obiectiv.info.
Astfel, in trecut, in traditia romaneasca ceapa si usturoiul se “desfaceau” la masa si se mancau direct. Nu se preparau spre a se lasa “pe mai tarziu”. Astfel, procesul de absorbtie al virusilor si bacteriilor se produce doar in interiorul organismului, preluand de acolo microbii, informeaza doctorionline.ro

Vezi si Ce nu stiai ca poti trata cu varza murata 

In cazul in care ceapa si usturoiul nu se consuma “pe loc”, in contact cu aerul ele incep “absorbirea” de virusi si bacterii din mediul inconjurator pe care noi apoi le introducem in organismul nostru gata “impanate”.

Vezi si Ce contine ceapa? 

Deci, nu uitati ca este periculos sa tai o ceapa si s-o folosesti pentru gatit, dupa cateva ore sau chiar a doua zi. Devine otravitoare intr-o singura noapte (chiar si daca sta intr-o punga in frigider) si creeaza bacterii toxice care pot provoca infectii stomacale din cauza excesului de secretie biliara si chiar intoxicatii puternice.


loading...

Comentarii
Adauga un comentariu