Local

Permise false, cumparate pentru 50 de euro

Publicat: 09 dec. 2015
1

Politistii de frontiera au depistat o tanara care a prezentat la control un permis de conducere fals. In data de 8 decembrie, pe sensul de intrare in tara din vama Albita s-a prezentat pentru trecerea frontierei, conducand un autoturism marca Mercedes, inmatriculat in Republica Moldova, Elvira B., in varsta de 25 de ani, cu cetatenie romana si Republica Moldova.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontiera, oamenii legii au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic, fiind fals total.

Elvira B. a declarat ca, in luna septembrie a anului in curs, dorind sa-si schimbe permisul de conducere valabil pentru categoria B de tip vechi, cu unul tip nou, a apelat la o cunostinta care, in schimbul sumei de 50 de euro, i-a procurat permisul de conducere pe care l-a prezentat la control. „Tanara a mai declarat ca nu are cunostinta despre faptul ca documentul este fals. In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals”, au declarat oficialii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Comentarii
Adauga un comentariu