Dragoste

Perna, o jucarie sexuala la indemana oricui

Publicat: 27 apr. 2010

Daca nu ai apelat inca la o jucarie sexuala, poti sa debutezi cu… o perna! Folosita asa cum trebuie, aceasta iti poate conferii senzatii intense si un sex de neuitat! In plus, ea transforma pozitiile clasice in adevarate surse de placere!

Pozitia misionarului la inaltime
Chiar daca este o pozitie invechita, aceasta confera placere datorita osului pubian care atinge si stimuleaza clitorisul. Daca plasezi o perna sub bazin, soldurile si pelvisul vor fi mai ridicate, iar senzatiile mult mai puternice intrucat penetrarea este mai profunda.

Pe la spate, de sus
Uita de pozitia clasica ‘pe la spate’, intrucat poti sa o pui in aplicare intr-un mod mult mai interesant! Intinde-te pe burta si plaseaza-ti o perna chiar sub pelvis. Daca partenerul se va lasa peste tine si se va misca doar din solduri, apropierea va va excita foarte tare, iar penetrarea va fi mult mai usoara! In plus, daca iti tii picioarele apropiate, vei simti penetrarea mult mai intens!

Cu penisul la inaltime
Daca iti place sa stai deasupra, cu siguranta vrei sa citesti asta: o perna plasata sub fundul partenerului tau te poate duce pe culmile placerii! O data cu penetrarea profunda si mult mai intensa, stimularea clitoridiana este si ea imbunatatita!

sursa: perfecte.roloading...

Adauga un comentariu