Local

Persoana depistata in timp ce folosea sistemul de irigatie pentru aprovizionarea cu apa

Publicat: 21 nov. 2018
1

In urma cu doua zile, în jurul orei 00:30, politistii locali din cadrul Serviciului 2 Politie Locala, care desfasurau activitati de mentinere a ordinii si linistii publice în zona Parcului Expozitiei, s-au sesizat cu privire la o persoana de sex masculin, care ajutându-se de un furtun si o piulita, umplea cu apa mai multe recipiente din plastic.

Citeste si: Arbusti si butasi de flori, distribuiti gratuit asociatiilor si institutiilor

"În urma legitimarii s-a constatat ca persoana se numeste H. D. L., de 49 de ani, cu domiciliul în municipiul Iasi, care a declarat faptul ca se aprovizioneaza cu apa, pe motiv ca la domiciliu nu beneficiaza de apa potabila", au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Citeste si: Moloz si gunoaie aruncate in cantitati mari pe spatiile verzi din Iasi

Datele persoanei au fost furnizate administratorului retelei de alimentare cu apa, cu scopul recuperarii prejudiciului în eventualitatea identificarii unor distrugeri la sistemul de irigatie.

Citeste si: Fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii agricole

Comentarii
    • Dar si tu, numai pe dragnea il vezi? Parca ar fi un dumnezeu si tot ce se-ntampla in tara e vina lui…pe Johannis nu-l vezi? pe ponta, pe udrea, pe base, boc nu-i mai vede nimeni? tot dragnea a furat si pt ei?

  • Apa care a „furat-o” cetățeanul respectiv e mai ieftină decât telefonul care l.a furat tâlharul de ieri unei fetițe de 11 ani….așa că sa le fie rușine că cică au prins un hot….

  • Oare jurnaliștii care scriu aici au ritmul ridicolului? Mi se pare penibila o astfel de știre și la fel de penibili sunt polițiștii care l-au prins pe om ca lua niște apa. Puteau să-i dea un avertisment verbal sau sa afle de ce nu are apa și sa înștiințeze primăria pentru a rezolva problema.

Adauga un comentariu