BZI LIVE

LIVE VIDEO – Persoanele care lucrează în condiţii deosebite vor ieşi mult mai repede la pensie? Discuţie cu Maria Andronache, director al Casei Județene de Pensii Iași, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 10 mai 2021

Marți, 11 mai  2021, începând cu ora 11:00, în studioul BZI LIVE va fi prezentă Maria Andronache, director al Casei Județene de Pensii Iași. Temele de discuție din cadrul emisiunii vor fi despre proiectul de lege care presupune că persoanele care lucrează în condiții deosebite ar putea ieși mai repede la pensie, despre cum se realizează indexarea pensiilor și despre faptul că prevederile legii privind pensionarea anticipată se vor schimba în septembrie 2021. De asemenea, vom afla în ce stațiuni balneare pot pleca pensionarii din Iași în anul 2021.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Buna ziua. La implinirea a 35 de ani de contributie neintrerupta la sistemul de pensii eu voi avea 53 ani varsta, grupa a II-a de munca si 2 facultati facute tot in acest timp. Ma pot pensiona? Va multumesc.

Adauga un comentariu