Din lumea filmului

Personajul lui Woody Harrelson din War for the Planet of the Apes, comparat cu Trump si Marlon Brando

Publicat: 07 iul. 2017

Intr-un interviu acordat DigitalSpy.com, Woody Harrelson a spus ca personajul sau din War for the Planet of the Apes, Colonelul, a fost asociat unor personaje celebre. „Cineva a spus ca este o combinatie intre personajul lui Marlon Brando din Apocalypse Now (Colonelul Kurtz) si Donald Trump… pentru ca si el a incercat sa construiasca un zid”.

Faptul ca personajul lui Harrelson (descris ca villain al productiei) suporta o asemenea comparatie este doar o coincidenta. Potrivit unor afirmatii ale lui Andy Serkis (Caesar) scenariul a fost imaginat cu mai mult timp in urma, inainte sa apara ideile lui Trump legate de ridicarea unui zid la granita cu Mexic. „Este doar o coincidenta, insa este, cumva, impresionanta.

Vezi si Dupa Oana Pellea, un alt mare actor roman ii face praf pe politicieni

Matt Reeves este un vizionar”, a completat Harrelson.

In War for the Planet of the Apes, maimutele, in frunte cu Caesar, sunt fortate sa ia parte intr-o confruntare mortala impotriva unei armate umane cu un lider feroce. Dupa pierderi imense, Caesar cedeaza celor mai crude instincte si cauta o modalitate proprie de a-si razbuna specia. Filmul, regizat de Matt Reeves, se lanseaza la noi pe 14 iulie.  loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit