Politic

Pesedistii au renuntat la Primaria Pascani

Publicat: 22 aug. 2011
Social-democratii pascaneni sunt tot mai indecisi in ceea ce priveste politica pe care o practica odata cu mariajul PNL. Pana nu demult, politicienii PSD luasera in calcul varianta ca postul de viceprimar, care la ora actuala este liber, dupa schimbarea din functie a pedelistului Ioan Ionita, sa le revina lor. Mai mult decat atat, ei aproape ca il propuneau pe consilierul local Bogdan Alexa. Cu toate acestea, acum, pesedistii s-au razgandit. Zilele trecute, presedintele PSD Pascani, senatorul Florin Constantinescu, cel care a lansat varianta mentionata anterior, a spus ca PSD nu va ocupa postul de viceprimar. „Ne-am decis: nu vom ocupa noi postul de viceprimar al Pascaniului. Ramane sa decida cei de la PNL pe cine vor numi. Asa s-a discutat de la inceput si asa ramane stabilit.”

Intrebat daca nu doreste sa fie viceprimar al municipiului Pascani, mai ales ca a fost in aceasta functie timp de opt ani, pe timpul domniei lui Neculai Ratoi, candidatul PSD in cursa de anul viitor pentru functia de primar, Dumitru Pantazi, a precizat ca nu vrea sa mai auda de acest lucru. „Nu imi mai doresc niciodata sa ocup functia de viceprimar. Eu am alte planuri pentru primarie”, a declarat Dumitru Pantazi, la finalul sedintei cand a fost schimbat Ioan Ionita.

De mentionat ar fi faptul ca pe ordinea de zi a sedintei ordinare din aceasta luna este un proiect de hotarare cu privire la alegerea noului vice. Cel mai probabil, postul va fi ocupat de liberalul Enea Neculai, candidatul PNL pentru Primaria Stolniceni-Prajescu la viitoarele alegeri locale. Acest lucru a fost deseori mentionat de seful PNL Pascani, actualul primar Grigore Craciunescu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit