News Flash:

Pesonalul din Directia Generala pentru Protectia Drepturilor Copilului a fost "puricat" de CJ

5 Decembrie 1999
1027 Vizualizari | 0 Comentarii
Recent, Directia coordonare, resurse umane a Consiliului Judetean a verificat organigrama, statele de functii, acordarea salariilor de merit, a sporurilor si incadrarea personalului la Directia Generala pentru Protectia Drepturilor Copilului (DGPDC).
Infiintata in 1997, aparatul propriu al DGPDC era format din 78 de salariati, din care 14 cu functii de conducere. Ulterior, organigrama a suferit modificari prin preluarea a patru sectii ale Leaganului de copii Iasi, care au fost organizate si structurate in patru centre de plasament, un centru de minori, un centru maternal si un centru coordonator cresa cu 12 unitati. De la 1 iulie a.c, numarul de posturi al directiei a fost redus de la 94 la 56, din care sapte posturi de conducere. Din confruntarea organigramelor cu statele de functii, CJ a constatat necorelari intre numarul de posturi aprobate in structura de organigrama si cele din statele de functii.
In ceea ce priveste salarizarea functionarilor DGPDC, Directia coordonare, resurse umane a constatat ca acestia au beneficiat de salarii de merit, iar pesonalul din centrele de plasament au beneficiat de sporuri pentru conditii deosebite (15% din salariul de baza), spor de stabilitate (15%), spor de suprasolicitare neuropshica de 3% din salariul de baza, spor de zona, intre 5%-80% din salariul de baza, salariul de merit.
In urma acestui control, CJ a solicitat Colegiului director al DGPDC nominalizarea salariatilor care indeplinesc conditiile pentru acordarea unor sporuri. Sporurile acordate anul trecut, ca drepturi necuvenite, vor fi retinute din salariile angajatilor.
MD
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1382 (s) | 22 queries | Mysql time :0.013495 (s)