Eveniment-Social

Peste 100 de locuri de parcare, scoase la inchiriat in urmatoarea luna

Publicat: 19 iul. 2015
1

@ Cele mai multe locuri sunt disponibile in Alexandru, Gradinari si Aleea Rozelor

Numai in luna iulie, administratia locala scoate la inchiriat 79 de locuri de parcare. Primul lot, de patru parcaje, amplasate pe soseaua Pacurari, sunt scoase la inchiriat pe 23 iulie. Alte 30 de locuri de parcare, aflate in Alexandru, pe strada Roman Voda, sunt scoase la inchiriat in aceeasi zi, eligibili fiind locatarii blocurilor B1, A8, A9, A10, A11, O1, N1 si H4. Alte cinci locuri de parcare situate in bdul Independentei, sunt rezervate locatarilor de la Y1 si Y2. In ultima zi a lunii este scos la inchiriat un lot de 44 locuri de parcare pe strada Luca Arbore 511, 512, 513, 505, 506 si 507. Pentru luna august, Directia de Administrare a Patrimoniului Public si Privat al municipiului a programat deja cinci licitatii pentru inchirierea a 72 locuri de parcare. Prima procedura, programata pe 3 august, urmareste inchirierea unui numar de 17 locuri de parcare situate in Al. Rozelor, imobilele cu drept de participare la licitatie fiind blocurile: A6, A7, R3 si K2. Alte 15 locuri pe Independentei sunt scoase la mezat pe 5 august, acestea fiind rezervate locatarilor de la blocurile A1-4 si B1-5. In ceea ce priveste cele 15 parcaje de pe Pacurari, scoase la inchiriat pe 6 august, sunt rezervate locatarilor blocurilor 556, 557 si T1. Alte sase locuri, tot pe Pacurari, pentru Caminul Antibiotice si blocul 546, vor fi scoase la inchiriat pe 10 august. „Ultimele 20 locuri de parcare programate a fi inchiriate la licitatia de pe 13 august, amplasate in zona Gradinari, au ca imobile cu drept de participare la licitatie blocurile A8-12, B12 si B35”, a declarat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii.

Comentarii
  • pentru Soseaua Nationala nr. 48 bloc c7 cand scoateti la licitatie?, cand reparati gardul de la CFR, cand taiati copacii care cad, se rup pe parcarea din fata blocului?, cand reparati strada? (Soseaua Nationala partea de Alexandru cel Bun)

  • Nu mai incaierati lumea din 2-3 blocuri la licitatii pe cateva locuri de parcare.Lasati sa participe doar locatarii din cel mai apropiat bloc fata de parcare si daca nu se ocupa locurile permiteti si celor de la alte blocuri.Se amenajeaza parcare in fatza sau in spatele unei scari sau a unui bloc si se cheama la licitatie 3 blocuri de prin imprejur.

Adauga un comentariu