Local

Peste 10.000 de persoane au sustinut Palas Iasi pentru crearea spatiului de joaca la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi – FOTO

Publicat: 28 apr. 2011
1

Campania „I Like e o joaca de copii” derulata de PALAS pe site-ul de socializare Facebook a starnit interesul a mii de persoane din Iasi, Suceava, Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti etc. In numele fiecarui fan care s-a implicat, PALAS a donat cate 1 leu pentru crearea unui spatiu de joaca la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi. Pe 22 aprilie, la finalul campaniei, 10.047 de utilizatori Facebook sustineau cauza micilor pacienti, adica tot atatia bani pentru ca acesti copii sa gaseasca alinare si vindecare prin joc. Deoarece costurile cu amenajarea, decorarea si mobilarea spatiului de joaca, situat la parterul unitatii medicale, depasesc totalul adunat prin voturile pe Facebook, PALAS suplimenteaza suma de 10.047 lei, astfel încat copiii sa beneficieze de o camera de joaca asemeni unui taram de poveste. Din fondurile donate de PALAS se va realiza de la zero spatiul destinat prichindeilor. S-au cumparat deja mobilier în forme si culori vesele, un tobogan, o masa de desenat, jucarii, caluti si un televizor cu DVD player pentru îndragitele desene animate. In curand, PALAS va începe amenajarea spatiului, sustinatorii urmand a fi informati pe Facebook asupra evolutiei lucrarilor, dar si cu privire la data inaugurarii.
De-a lungul timpului, ansamblul urbanistic PALAS – special conceput pentru schimbarea în bine a orasului – s-a implicat în viata comunitatii si a amenajat pentru ieseni un parc de joaca în Copou, precum si o baza nautica moderna si terenuri de tenis în zona Galata. „I Like e o joaca de copii” nu este singura campanie sociala desfasurata de compania IULIUS GROUP pe Facebook. La sfarsitul anului trecut, doua mall-uri IULIUS s-au implicat în sustinerea învatamantului din Romania. Campania sociala „1 Like = 1 Leu = 1 Zambet” s-a bucurat de mare succes. Cu ajutorul celor 10.000 de fani, IULIUS MALL TIMISOARA si IULIUS MALL CLUJ au dotat laboratoarele de Informatica a doua scoli din Timisoara si Ghirolt, comuna Alunis, judetul Cluj.

Adauga un comentariu