Stiri

Peste 150 de milioane de utilizatori LinkedIn – actiunile cresc spectaculos

Publicat: 13 feb. 2012

Cu un urias entuziasm, LinkedIn a anuntat ca are 150 de milioane de utilizatori in intreaga lume, nivel care a contribuit fara indoiala la cresterea semnificativa a actiunilor sale.

In ultimul an, LinkedIn a gasit mijloacele potrivite pentru a-si dubla veniturile, confirmand astfel traversarea unei perioade favorabile dezvoltarii, recuperand mult din terenul pierdut intr-o faza anterioara, relateaza Webnews.

Portalul a reusit sa impleteasca in mod abil o tesatura a elementelor social si profesional, atragandu-si tot mai multe inscrieri si demonstrand o capacitate de redresare a situatiei sale generale, care a cunoscut un periculos trend descendent pe Wall Street.

Astazi, LinkedIn se poate mandri indeosebi cu trei canale atragatoare pentru utilizatori: Hiring Solutions, Marketing Solutions si Premium Subscription, toate prezentand cresteri procentuale spectaculoase.

Curba ascendenta a rezultatelor inregistrate s-a reflectat automat si la bursa, actiunile LNKD apropiindu-se de 90 de dolari (+17,7% la ultima sedinta), cotatie care aminteste de perioada debutului sau pe Wall Street, la inceputul anului 2011, specialistii estimand o continua tendinta crescatoare, precizeaza sursa.loading...

Adauga un comentariu