Info Turism

Peste 3.000 de locuri de cazare cu all-inclusive pe litoral romanesc, din acest an 

Publicat: 04 iun. 2019

Mai bine mai tarziu decat niciodata, hotelierii romani s-au hotarat sa invete lectia data de vecinii bulgari, care nu duc lipsa de turisti pe litoralul lor. 

Astfel ca anul acesta avem cu 30%  mai multe unitati de cazare care ofera pachete cu toate mesele incluse, plus programe de divertisment. Pe langa statiunea Mamaia, hoteluri care au adoptat sistemul all inclusive se gasesc si in statiunile Olimp sau Venus

Din acest sezon vor fi in plus pe litoralul romanesc peste 3.000 de locuri de cazare in regim all inclusive.

Asa va functiona si un hotel de 4 stele aflat in statiunea Olimp. Pana acum avea clienti doar in lunile iulie si august, insa acum patronii spera sa aiba cat mai multe camerele pline si in extrasezon.

Meidan Butnaru, consilier hotel: "O sa avem si un chef bucatar indian pentru indian corner, mancarea romaneasca care in Romania o gasim peste tot, plus snacksuri intre mese, plus bauturile incluse. Deci aici va fi clar family all inclusive, incercam sa fim cum se da si cum se gaseste in afara. "

Turistii vor avea trei mese pe zi, acces la piscina, sezlong si programe de divertisment seara. 

Cristina Barca, manager hotel: "Sejurul minim este de 3 nopti, iar tarifele difera in functie de perioada. Daca acum in iunie se poate rezerva o camera dubla cu all inclusive la 400 euro un sejur de 3 nopti, in iulie august tarifele cresc la peste 1.000 euro acelasi sejur."

Statiunea cu cele mai multe hoteluri all-inclusive este Mamaia, urmata  Jupiter si Venus. De anul acesta, gasim hoteluri cu oferte all inclusive si in Neptun, Olimp si Saturn. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit