Eveniment-Social

Peste 3.500 de premii pentru intreaga familie, de Paste la Palas

Publicat: 14 apr. 2016
1
In apropierea Sarbatorilor Pascale, ansamblul Palas a pregatit numeroase surprize pentru intreaga familie: premii consistente la cumparaturi, cadouri delicioase pentru copii si multa distractie in Labirintul Iepurasului din Atrium. Peste 3.500 de premii, printre care si trei garderobe la moda, in valoare de 3.000 de lei fiecare, sunt cadourile de care vor avea parte clientii fideli, in perioada 15 – 30 aprilie 2016. 
„De Paste, suntem impreuna” este laitmotivul campaniei de la Palas, dedicata Sarbatorilor Pascale, la care pot participa toti cei care fac shopping in valoare de minimum 150 de lei. Zilnic, primii 200 de cumparatori ai zilei sunt asteptati la standurile de premiere de la Centrele Info. Aici, vor fi invitati sa aleaga oul de Paste norocos, care va ascunde un cadou garantat, precum: vouchere de cumparaturi, fresh-uri sanatoase, cosmetice, accesorii, cozonaci si multe altele.Pentru ca traditia spune ca, de Paste, este bine sa te innoiesti, Palas va oferi, prin tragere la sorti, trei garderobe pentru intreaga familie, in valoare de 3.000 de lei fiecare, constand in cecuri de cumparaturi la brandurile preferate din mall. Extragerile vor avea loc in week-end, in zilele de 17, 24 si 30 aprilie. 
Spre marea bucurie a copiilor, si anul acesta, Iepurasul de Paste ii va provoca sa se aventureze in labirintul din Atriumul Palas Mall, in cautarea celor mai delicioase dulciuri. Activitatea inedita poate fi o optiune pentru completarea programului micilor elevi in saptamana „Scoala Altfel”. Labirintul Iepurasului va fi deschis incepand de luni, 18 aprilie, si va putea fi explorat pana vineri, 29 aprilie.
Adauga un comentariu