Economic Local

Peste 50 de IMM-uri din regiunea Nord-Est au solicitat finantare europeana

Publicat: 19 aug. 2019
Editia PDF
14 Oct. 2019

In cadrul apelului de proiecte care vizeaza "Consolidarea pozitiei pe piata a IMM-urilor în domeniile competitive" au fost depuse numeroase proiecte. Astfel, IMM-urile din regiunea Nord Est au depus un numar de 52 de proiecte, un numar mai mare fiind depus doar in regiunea Sud-Vest Oltenia, acolo unde a fost depus un numar de 68 de proiecte.  

Vezi si: Noi lucrari edilitare in cartierele orasului. Unde actioneaza echipele Primariei

Cererile de finantare depuse în primele doua luni ale apelului vor parcurge etapele de verificare a conformitatii administrative si eligibilitatii si evaluare tehnica si financiara, urmând a fi direct contractate cele care au obtinut cel putin 85 de puncte (pragul de calitate) si care se încadreaza în alocarea financiara disponibila pentru acest apel. Daca alocarea financiara disponibila nu este acoperita, restul proiectelor care au obtinut între 50 si 84 de puncte vor fi mentinute în competitia cu proiectele din lunile urmatoare.

Vezi si: EXCLUSIV! La IASI s-a decis o noua INVESTITIE intr-o cladire URIASA din plin centru – FOTO

Fata de anii precedenti, in cadrul acestui apel de proiecte au fost facute mai multe modificari. Printre acestea, termenul de depunere a autorizatiei de construire, în etapa precontractuala, a fost stabilit la 90 de zile calendaristice.

Vezi si: Proiect la nivel inalt, derulat de ADRNE

Totodata, au fost introduse în ghidul specific unele prevederi din Instructiunea AMPOR nr. 61/2017, referitoare la verificarea conditiei de eligibilitate privind pastrarea numarului mediu de salariati cel putin la nivelul înregistrat în anul fiscal anterior depunerii cererii de finantare.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit