Economic Local

Peste 60 de companii își vor prezenta ofertele Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la Iași și Pașcani

Publicat: 06 mai 2022
sediul AJOFM Iași
AJOFM organizează bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Iași anunță că pe date de 20 mai 2022 va avea loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă la Casa de Cultură a Studenților și în Pașcani. Peste 60 de companii vor prezenta oferte de muncă

Bursa Generală a Locurilor de Muncă are loc în acest an în două puncte cheie a județului Iași. Peste 60 de companii vor prezenta oferte de muncă pentru persoanele care se prezintă la evenimentele din Iași și din Pașcani. Locurile de muncă sunt disponibile și pentru persoanele din Ucraina.

persoane cu bagaje pe drum
Cetățenii din Ucraina pot beneficia de ajuto din partea AJOFM pentru a găsi un loc de muncă

Peste 60 de companii vor fi prezente la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Adriana Sirghi purtator de cuvant AJOFM
La eveniment sunt așteptate peste 60 de companii

Pentru acest eveniment Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași dorește să invite cât mai multe companii care să prezinte o plajă diversă de locuri de muncă.

Pentru moment nu se cunoaște numărul exact de companii, dar reprezentanții companiei preconizează că vor accepta invitațiile de participare în jur de 60-70 de companii. Accesul este limitat de spațiu și astfel au întâietate companiile care își revizuiesc săptămânal oferta de muncă depusă la AJOFM Iași.

“Am lansat invitații către angajatori, începând de azi. Urmează ca până pe data de 18 mai 2022, să le primim răspunsurile, să le centralizam și să vedem care este oferta finală pentru bursă. Vom vedea care este oferta locurilor de muncă și pe ce domenii. Așteptăm persoanele care nu au un loc de muncă, dar și persoanele care doresc să își schimbe locul de muncă. Sunt binevenite toate categoriile de persoane, indiferent de vârstă, studii sau mediul de proveniență”, declară purtătorul de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Iași, Adriana Sîrghie.

imagine ansamblu cu Casa de Cultura a Studentilor iasi
Evenimentul de la Iași se va ține la Casa de Cultură a Studenților

AJOFM Iași oferă locuri de muncă și peroanelor care vin din Ucraina

casa de cultura Mihail Sadoveanu din Pascani
La Pașcani evenimentul va fi la Casa de Cultură “Mihail sadoveanu”

La evenimentul organizat la Casa de Cultură a Studenților, persoanele care vin din Ucraina vor fi ajutate să își găsească un loc de muncă. Până acum au fost înregistrate 17 persoane cu cetățenie ucraineană care s-au adresat agenției și s-au angajat pe diferite domenii.

“Au fost înregistrate 17 persoane, 14 sunt persoane «ocupate» deja, și-au găsit un loc de muncă. Știm că sunt persoane din Ucraina care și-au găsit loc de munca și fără intermediul nostru. Cei care au beneficiat de intermedierea AJOFM s-au angajat în HORECA pe posturi de ajutor bucătar, bucătar, pe industrie au fost angajări pe post de operator CNC, analisti, programatori, coafor, maseori. Limba nu a constituit un impediment pentru cei de la AJOFM, avem colegi vorbitori de limba rusă și engleză“, a menționat Adriana Sîrghie.

Pentru ieșenii care sunt în căutarea unui loc de muncă, Bursa Generală a Locurilor de Muncă este evenimentul ideal unde pot face cunoștință direct cu angajatorii, pot discuta despre oferta de salarizare și programul de muncă. Evenimentul va avea loc în intervalul orar 09:30- 13:30.Peste 60 de companii sunt așteptate atât în Iași, cât și în Pașcani.
Comentarii
  • da kkt locuri de munca , cele care nu se ocupa cu salariul minim, ca celelalte mai bune nu te poti atinge, nu este sansa sa se ocupe corect ca sunt deja ocupate sau nu se publica/ tineti-va locurile de munca, nu avem nevoie pentru ca nu sintem cu pile, nu avem bani sa cumparam un loc de munca nici nu avem neamuri sa ne angajeze nici la partid politic nu avem pila

Adauga un comentariu