News Flash:

Peste 64 miliarde lei investiti in activitatea didactica la Medicina

6 Decembrie 2010
883 Vizualizari | 0 Comentarii
Timp de 15 luni, la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Gr. T. Popa s-a derulat un proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala prin care s-a urmarit cresterea nivelului calitativ al actului educational, a calitatii informatiilor suport pentru decizii manageriale si curiculare. UMF este prima universitate din Romania care va implementa un sistem de e-learning la un asemenea nivel din punctul de vedere al impactului. Proiectul "Platforma de e-learning la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa Iasi pentru studenti, doctoranzi si rezidenti" face parte din cadrul Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice - Investitii pentru viitorul dumneavoastra" si are o valoare de 6.418.136 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 5.285.523 lei. "Obiectivul proiectului a fost realizarea unui sistem e-learning la UMF, principalele beneficii aduse cursantilor fiind accesul la toata documentatia de curs, la majoritatea documentatiei suplimentare de curs, examinarea transparenta si obiectiva realizata integral prin mijloace electronice, dezvoltarea deprinderii de a utiliza tehnologii noi pentru a creste eficienta activitatilor derulate, a unui mediu colaborativ atat intre cursanti, cat si intre acestia si cadrele didactice", a declarat prof. dr. Vasile Astarastoae, rectorul Universitatii de Medicina.
Prin utilizarea platformei, cadrele didactice vor fi mai eficiente in activitatea desfasurata, fiind scutite de o parte a muncii administrative, vor fi absolvite de rezolvarea unor contestatii referitoare la instrumentele si metodele de evaluare folosite. De asemenea, profesorii vor avea posibilitatea sa colaboreze mult mai usor intre ei, dar si cu studentii, ceea ce va duce la o crestere a spiritului de echipa. Cadrele didactice vor avea la dispozitie instrumente noi si moderne de evaluare a cursantilor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3469 (s) | 22 queries | Mysql time :0.225600 (s)