Local

Peste 700 de locuri de munca vacante

Publicat: 29 feb. 2012
1

Iesenii aflati in cautarea unui loc de munca au la dispozitie, in perioada 29 februarie – 7 martie, prin Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Iasi, aproximativ 716 posturi vacante. Conform datelor centralizate ieri de AJOFM Iasi, saptamana aceasta, cele mai multe locuri vacante declarate de angajatorii din judet sunt in sectoarele de activitate a confectiilor si a serviciilor, fiind pastrata aceeasi structura de mai multe luni.

In confectii, agentii economici din judetul Iasi au publicat o oferta de 327 de locuri, pentru posturile de inginer textile si pielarie, inginer tricotaje si confectii, maistru in industria textila, tehnician in industria confectiilor si tricotajelor, sef formatii in confectii de imbracaminte, tricoter manual si confectioner.

In servicii, angajatorii din Iasi cauta saptamana aceasta personal pentru 327 de posturi, pe calificarile in asigurari, transporturi, comert, hoteluri si restaurante sau alte activitati de servicii. Ca si in celelalte luni ale iernii, in constructii nu sunt oferite locuri de munca.

Din totalul de 716 de posturi vacante, numai 76 sunt adresate iesenilor cu studii superioare finalizate.
Adauga un comentariu