Eveniment-Social

Peste 8000 de kg de deseuri electrice si electronice, adunate intr-o singura zi la Iasi

Publicat: 23 oct. 2013
1

Peste 8.000  kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) au fost adunate in cadrul colectei organizate pe 19 octombrie la Iasi.

La actiunea de colectare au participat si aproximativ 40 de voluntari de la Colegiul Economic Administrativ si Scoala „Veronica Micle” . O parte dintre deseurile electrice colectate au fost preluate gratuit de la domiciliile cetatenilor sau sedii de firma, in urma apelurilor inregistrate la numerele de telefon puse la dispozitia acestora pentru serviciul de colectare. Au fost inregistrate aproximativ 50 solicitari de preluare gratuita.
   
„Multumim si de aceasta data Iasului! Ne dorim sa avem o sustinere tot mai mare din partea acestei comunitati de oameni responsabili, deoarece colectarea selectiva a DEEE si protejarea mediului depinde de noi toti.”, a declarat Cristian Oprea, manager regional al Asociatiei RoRec.

Cei care au ales sa se debaraseze corect si responsabil de obiectele nefolositoare provenite din echipamente electrice si electronice, au participat automat la o tombola cu 33 de premii oferite de unul dintre membrii Asociatiei RoRec, Tristar. Castigatorii ii puteti vedea aici.

Adauga un comentariu