Vegetariene

Peste alb in crusta de cascaval

Publicat: 26 sept. 2019

Daca iti doresti un preparat gustos si care se face rapid, pestele este alegerea ideala. Fie ca e proaspat sau congelat, el face, de fiecare data, deliciul unei mese sanatoase si satioase.
 
Ingrediente

  •  fileuri peste alb cu piele
  • 2 lamai
  • 100 g cascaval ras
  • 50 g pesmet
  • 1 catel usturoi
  • boia dulce
  • chilli
  • rozmarin uscat
  • coriandru uscat
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri ulei
  • 1 lingurita unt
  • 2-3 rosii cherry
  • patrunjel

Mod de preparare

Speli pestele, il usuci in servetele absorbante si il dai cu sare si piper, dupa gust, apoi il stropesti cu zeama de la 1 lamaie. Incingi uleiul, il pui pe partea cu piele, il rumenesti 3 minute, apoi il tii alte 3 minute pe cealalta parte si il dai deoparte. Pui, intr-un bol, cascavalul, pesmetul, usturoiul zdrobit, amesteci si adaugi boia, chilli, rozmarin si coriandru, dupa gust. Combini ingredientele. Daca este cazul, mai pui sare si piper.
 
Rastorni pestele cu tot cu ulei intr-o tava termorezistenta, presari amestecul cu cascaval si intinzi untul. Asezi pe langa el rosiile si il dai la cuptor pana cand se rumeneste crusta. Servesti fileurile de peste cu felii de lamaie si cu patrunjel.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit