Eveniment-Social

Peste cateva saptamani incepe plombarea celor peste 350 kilometri de drumuri judetene

Publicat: 24 mart. 2015
1

Plombarea drumurilor din judetul Iasi ar urma sa fie realizata in cateva saptamani. Drumarii ieseni au obtinut de principiu acordul Autoritatii Nationale de Reglementare si Monitorizare a Achizitiilor Publice (ANRMAP) pentru documentatia ce ar trebui promovata in sistemul electronic de achizitii, procedura urmand a fi demarata in aceste zile. Conform drumarilor ieseni, ANRMAP a solicitat doar mici clarificari si corectii la documentatie, insa acestea nu afecteaza cu nimic procedura respectiva. Plombarea si pietruirea drumurilor va fi realizata in baza unui acord cadru incheiat pe o perioada de doi ani de zile.

„Probabil ca la sfarsitul acestei saptamani vom scoate procedura pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice. In proiect vom trece intreaga retea de drumuri pentru a putea acoperi tot necesarul de lucrari”, a spus Daniel Minciuna, directorul Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi. Estimarea maxima la nivel de costuri ajunge undeva la cateva zeci de milioane de lei. Proiectul a trecut deja prin plenul Consiliului Judetean Iasi. In calcul ar intra o retea de peste 350 de kilometri de drumuri judetene. Iasul dispune de o retea de aproximativ 1.050 de kilometri de drumuri, dintre care cateva sute de kilometri sunt de pamant si piatra.

Comentarii
  • Cu drumul Iasi-Miroslava-Voinesti cum ramane????? E in zona metropolitana dar daca iei o groapa de 30-40 cm adancime iti ramane masina acolo!

  • uite ca o sa-ti spuna adevarul domnul MINCIUNA ;SE CHELTUIESC CITEVA MILIOANE DE EURO PENTRU 10 BASCULANTE DE ASFALT SI NOI TOT PE DRUMURI VALURITE SI CU GROPI VOM CIRCULA

Adauga un comentariu