Internationale

Peste cu ierburi Provence la cuptor

Publicat: 07 feb. 2012

Ingrediente:

peste
3 lingurite de ulei de masline
1 lingurita de sare
1/2 lingurita de piper proaspat rasnit
3 lingurite de ierburi Provence
rosii feliate
lamaie feliata

Pentru garnitura:

cartofi
2 linguri de ulei de masline
ierburi de Provence
piper
sare

Mod de preparare:

Mai intai am pregatit un amestec din: sare, ulei de masline, piper si ierburi de Provence. Cu acest amestec am frecat pestele pe toate partile. Apoi l-am umplut cu feliile de lamaie si rosii si l-am lasat la rece in jur de doua ore. Dupa aceea l-am pus in cuptorul Vita Cook pentru 25-30 de minute, la 175 grade. Din cand in cand l-am uns cu amestecul din tava.
Intre timp m-am ocupat de garnitura. Am spalat cartofii, i-am uns cu un amestec din ierburi de Provence, piper si sare si i-am facut la aburi in jur de 20 de minute, dupa care i-am perpelit 5 minute in 2 linguri de masline. Cand a fost totul gata, am pus pestele pe un platou, iar cartofii alaturi.
Peste cu ierburi Provence pregatit de Simona.



loading...

Adauga un comentariu