Eveniment-Social

Peste patru mii de pensionari au solicitat biletele de tratament

Publicat: 09 mart. 2011
1

Conform reprezentantilor Casei Judetene de Pensii (CJP) Iasi, pana in prezent au fost depuse la sediul institutiei 4.468 cereri pentru biletele de tratament pentru tot anul 2011. Pensionarii sunt repartizati in statiunile pe care le-au solicitat cu ajutorul unui sistem informatic, care analizeaza fiecare cerere in parte si calculeaza punctajul fiecarui pensionar.
Casa Judeteana de Pensii Iasi a repartizat 89 bilete de tratament pentru cea de-a treia serie de tratament pentru 2011. Pensionarii care vor beneficia de cele 89 bilete vor pleca pe data de 23, 24 martie in statiuni care apartin de Casa Nationala de Pensii. Cei mai multi dintre pensionari au solicitat Statiunea Balneara Nicolina, pentru serviciile de buna calitate si conditiile excelente. Pentru destinatiile de tratament din afara orasului s-au repartizat: cinci bilete la Sarata-Monteoru, tot cinci bilete pentru statiunea 1 Mai si noua pentru Olanesti. „S-au repartizat bilete de tratament doar in unitatile de tratament balnear proprietate a Casei Nationale de Pensii Publice, iar pentru celelalte statiuni vom primi bilete la finalizarea procesului de contractare. Repartizarea celor 89 bilete din aceasta serie a fost facuta de un sistem informatic foarte bine structurat”, a declarat Adriana Grecu, directorul CJP Iasi.
In luna februarie a acestui an, la CJP Iasi s-au inregistrat 502 dosare de pensionare. Astfel, pentru pensia pentru limita de varsta au fost depuse 237, pentru pensia de invaliditate 49, 113 solicitari au fost facute pentru pensia anticipata sau anticipata partial, iar 103 dosare pentru pensia de urmas. Conform conducerii CJP, in urmatoarea perioada dosarele depuse vor fi verificate si calculate, iar daca indeplinesc toate conditiile, in cel mai scurt timp se vor emite si deciziile.

Comentarii
 • Dup ce a inselat si falimentat afacerea unei respectabile familii organizate din Iasi, a obtinut in conditii dicutabile poprirea pensiei de invaliditate a unei personae lovita de boli incurabile, lipsindu-l de dreptul la hrana, alimente, medicamente.
  Se judeca cu statul roman pentru a primi leafa de general de justitie militara, cu toate ca nu a facut stagiul militar, deoarece sufera cu capul si este dus rau cu sorcova.
  In subsidiar printr-un avocat francez, a obtinut un certificate de grefa, santajind secretara de la xeroxul procuraturii Pascani, sa faca “cum zice el” sa obtina un “Certificat de mostenitor” fals din care rezulta nici mai mult, nici mai putin ca este succesorul de drept a Imparatului Napoleon Bonaparte si revendica acum teritoriul Frantei, insula Corsica, Sf.Elena, Elba, Ukraina si Bielorusia pana la Moscova.
  Cerem organelor statului sa-si faca datoria si sa amendeze acest impostor care compromite imaginea Romaniei in lume, ideea de justitie, de aparare a drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor, terorizand aparatorii patriei cu acuzatii vexatorii, sicanatoare ce nu au nici o legatura cu realitatea prin minciuna si dezinformare. Acest om este un veritabil pericol public, pentru stat si cetateni.
  Cerem CSM, Inspectia Procurori, sa ia deindata masuri legale, pentru a limita pierderile ce vor fi suferite de Ministerul Public daca acest PROCUROR mai activeaza in sistem , si Institutului de Sanatate Publica sa se autosesizeze, pentru a fi tratat intr-o clinica de specialitate din reteaua publica de asistenta medicala, precum si obligarea acestuia sa desdauneze pe toti cetatenii, pe care i-a jefuit impreuna cu avocatii sai Calin si Nitu, si grupul de interese interesat de lichidarea Romaniei, jecmanirea politistilor si a militarilor mortis au raniti, etc.
  Culmea ipocriziei, acest procurer instabil socio-profesional s-a inscris la concurs pentru a fi promovat la DNA Bucuresti fara examen, ca probabil sa nenoroceasca si alti oameni, cum a facut-o la noi la Pascani, cant a terorizat politistii din intreg judetul, unii dintre acestia facand atac de cord sau sinicigandu-se din vina lui.
  Nu este normal ca intr-un stat civilizat European sa subziste functionari publici, platiti din sudoarea muncii oamenilor activi ocupational, cu un asemenea comportament antisocial. Adica sa te imbuibi cu 165 de milioane de lei tu ca procurer, ce iei un salariu imens fata de media nationala,de la un amarat de handicapat care are doar 526 lei pensie e curata nebunie si dicriminare pe motive de venituri pentru subzistenta. Traiasca Dreptatea in Romania, chiar daca e chioara.
  Pascani 10 martie 2011

  Anexa tabel autentificat cu semnatura
  persoanelor fizice si juridice pagubite de
  Procurorul Napoleon cu compicitatea
  Procurorului Inspector pt. Procurori din
  CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRTURII
  Parti vatamate si victimile terorii susnumitului.

  Relatii la telefon 021-3121497, pt Marius

 • Liga pentru Apararea Drepturilor Omului din Romania, Asociatia Cutu-Cutu, Sindicatul Pro Lex, Sindicatul Cadrelor Militare si al Politistilor Dipsonibilizati, Asociatia Handicatatilor din Romania, Asociatia Detectivilor Particulari din Romania, Filiala Amnisty International, Asociatia Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere din MApN, SRI, SPP, Politie, Jandarmerie, Pompieri, ISU, Garzile Nationale, Academia Fortelor Terestre, Academia de Politie, Academia Militara, Univesitatea AI Cuza Iasi, Universitarea Bucuresti, Facultatea de Drept, Sindicatul Profesorilor Universitari, Asociatia Magistratilor din Romania, Asociatia Procurorilor din Romania, Liga Aparatorii Patriei, Asociatia Veteranilor de Razboi, Liga pentru Cultul Eroilor Neamului, societatea civila in general si corpul magistratilor din activitate in special, Sindicatul Functionarilor Publici, Sindicatul Grefierilor, Asocialtia Femeilor Maltratate si a Copiilor Victime ale autoritatilor, Asociatia Copii Strazii, Sindicatul Medicilor, Sindicatul Asistentelor Medicale, Liga pentru Unitatea Culturala a Romanilor de Pretutindeni, Academia Romana, Spitalul Militar Iasi, Spitalul Militar Focsani, Spitalul Militar Cluj, facem un comunicat de presa comun, pentru a atrage atentia opiniei publice si autoritatilor pentru situatia dramatica in care se afla o familie de militari disponibilizati, care sunt terorizati de numitul Napoleon Alin Spinachi, functionar public din Pascani, ce domiciliaza in Iasi, str. Salciilor nr.24, bl.813, sc.A, et.2, apartament 10.
  Dupa ce a falimentat mai multe firme, fiind in asociere cu grupul de interese financiare interesate in distrugerea patrimoniului public si privat, prin preluarea unor active patrimoniale fara licitatie publica si fara o justa cauza, se foloseste de functiunea publica de PROCUROR si a produs mari prejudicii materiale si imense suferinte unor familii defavorizate, ce le persecuta princhemare in judecata, cumparare de influenta si traficul propriei influente, pentru a obtine de la “colegele sale magistrate” decizii favorabile sau alte favoruri, financiare sau imorale.
  In raporturile de munca terorizeaza grefierele si secretarele cu care intra in contact, santajeaza colegii ca va “aranja el sa fie scosi din sistem” jigneste si umileste personalul justitiabil cu care intra in contact cand este la audiente si are in general un comportament antiuman si antisocial.
  Jigneste sefii de post si cadrele din politie, ca sunt slab pregatitite si ca nu dau solutii asa cum doreste domnia sa. Sustine disponibilizarea a 18.000 de polititi.
  In viata privata nu este casatorit, nu are familie si umbla noaptea singur pe strazi imbracat in trening, facand jogging, fiind spaima cainilor comunicari pe care ii otraveste cu felii de salam imbibate cu arsenic.
  A avut tupeul sa jigneasca toti aparatorii patriei, veteranii, sindicalistii, politistii, jandarmii, spunamd ca sunt parazitii bugetului, iar pensionarii handicapati sunt jegurile societatii, ce trebuiesc tratati cu cianura sau arsi de vii.
  A PUBLICAT MATERIALE OBSECENE, INSIDIOASE, DISCRIMINATORII LA ADRESA APARTENENTEI ETNICE, RELIGIOASE, CULTURALE, LINVISTICE, SEXUALE, MINORITATE, DE FACTURA XENOFOBA, RASISTA SI ANTISEMITA in pagini deochiate de pe internet.Si-a facut o clona in chip de femeie Miss, si isi da intalnire cu diversi barbati teribilisti.

Adauga un comentariu