Vegetariene

Peste umplut cu fasole verde

Publicat: 06 aug. 2019

Un preparat usor si gustos: peste pane, mereu pe gustul copiilor. Iar umplutura de fasole verde le va aduce si portia necesara de vitamine.
 
Ingrediente

  • 150 g fasole verde
  • 2 oua
  • 250 g pesmet
  • 100 g faina
  • 4 fileuri de cod
  • 1 legatura marar
  • sare, piper macinat
  • boia dulce
  • ulei, pentru prajit

Pentru garnitura:

  • fasole verde sotata
  • cartofi fierti
  • rosii feliate
  • ceapa verde tocata
  • marar

Mod de preparare:

Oparesti fasolea verde in apa cu sare. Separat, bati ouale, in care adaugi sare, piper, boia dulce, dupa gust, iar pesmetul il pui intr-o farfurie. Asezi pe fiecare file de peste fasole verde amestecata cu marar tocat, sare si piper, dupa gust. La final, pliezi fiecare fasie. Treci fileurile pe rand, respectand ordinea, prin faina, prin oua, apoi prin pesmet si le prajesti in ulei incins. Le servesti cu fasole verde, cartofi, rosii, ceapa verde si marar, dupa gust.



loading...

Adauga un comentariu