National

​Petre Daea depre o posibila remaniere guvernamentala: Mie imi este teama numai de Dumnezeu

Publicat: 02 oct. 2018

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marti ca nu se teme de o posibila remaniere guvernamentala, deoarece ii este teama numai de Dumnezeu.

„Dumneavoastra sigur, ma incercati sa vedeti unde imi este teama mie. Da, mie mi-e teama numai de Dumnezeu”, a declarat marti Petre Daea, la intrebarea referitoare la o posibila remaniere guvernamentala in cazul sau.

Vezi si: Studentii ieseni se revolta! Se cere demisia unui ministru din Guvernul Dancila! Totul are legatura cu un subiect important

Ministrul Agriculturii a fost prezent marti la repornirea statiei de pompare a apei Jilava, care nu a mai functionat de 12 ani. Potrivit oficialului, proiectul a fost demarat in luna februarie, cu o valoare a investitiei de 1,3 milioane de lei. Statia urmeaza sa deserveasca aproximativ 10.000 de hectare in judetele Ilfov, Giurgiu si Calarasi.

In 21 septembrie, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, ca dupa referendum va mai fi o sedinta Comitetului Executiv National PSD in care se va discuta remanierea, precizand ca un ministru care nu are calitate de bun comunicator nu trebuie sa ramana in Guvern. Liderul PSD a precizat ca nu mai poate comunica in numele ministrilor care nu stiu sa o faca.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit