National

Petre Daea l-a consiliat zilnic pe Adrian Chesnoiu

Publicat: 08 iul. 2022
Petre Daea l-a consiliat zilnic pe Adrian Chesnoiu
Adrian Chesnoiu a avut parte de consiliere din partea lui Petre Daea

Sunt dezvăluiri de ultimă oră în contextul numirii lui Petre Daea ministru al Agriculturii. Cozmin Guşa susţine că actualul ministru îl consilia zilnic pe Adrian Chesnoiu.

Vă aducem aminte faptul că Petre Daea este noul ministru al Agriculturii după ce Adrian Chesnoiu a demisionat din funcţie. Chesnoiu este inculpat într-un dosar în care procurorii DNA acuza că a intervenit pentru angajarea mai multor persoane.

Petre Daea a fost în spatele lui Adrian Chesnoiu

În cadrul unei emisiuni de la dcnews.ro, Cozmin Guşă dezvăluie faptul că Petre Daea l-a consiliat aproape în fiecare zi pe Adrian Chesanoiu. Jurnalistul considera că în cadrul unei emisiuni, Daea i-a mărturisit că se deplasează în fiecare zi pe teren în încercarea de a-l ajuta pe fostul ministru

Vreau să spun un lucru pe care îl cunosc de la Daea, din ultimele luni. Daea l-a asistat aproape zi de zi pe Chesnoiu. Este o confidentă pe care mi-a făcut-o, dar nu are rost să o ţin secret. Eu m-am mai consultat cu el, l-am mai invitat la Gold FM, am mai vorbit cu el de trei – patru ori. „Domnule, mă duc peste tot, încerc să ajut. Îl ajut şi pe Chesnoiu”. Au făcut un cuplu bun. Faptul că Daea a stat totuşi lângă Chesnoiu şi acum el continua… Să sperăm că proiectele alea bune pe care le-a avut Chesnoiu le continuă şi Daea.. (…) a explicat Cozmin Guşa.

Bogdan Chireac a afirmat faptul că nivelul de specializare pe care îl are Petre Daea se aseamănă cu cel al lui Adrian Rădulescu, care a fost un mare specialist al agriculturii din România.

Petre Daea este de acolo. Ideea a fost însă bună: pune-l pe Adrian Chesnoiu, e mai tânăr, se pregătea cu bătrânul Daea, scăpa pe la Bruxelles, vorbea limbi străine. Hai să facem, hai să se întâmple câte ceva! Ideea este că, pe măsurile economice pe care le promovează acum PSD-ul, eu nu cred că se poate face nimic”, a concluzionat Bogdan Chirieac.

Adrian Chesnoiu, demisie după ce DNA a intrat pe fir

Adrian Chesnoiu și-a dat demisia după ce procurorii DNA i-au deschis dosar penal. Acesta a susţinut incă de la începutul deschiderii dosarului că este nevinovat. Ba mai mult, le-a recomandat parlamentarilor să voteze ridicarea imunităţii pentru că dorește să îşi dovedească în instanță nevinovăția:

Sunt, dragi colegi, un om simplu, şi aşa vreau să rămân, ca orice cetăţean al acestei ţări. Nu o să mă ascund niciodată în spatele unei funcţii de demnitate publică, ar trebui să considerăm această funcţie nu ca un privilegiu personal. Şi eu voi face acest lucru şi voi vota la vedere pentru încuviinţarea derulării şi verificării aspectelor de suspiciune ridicate la adresa mea. Vreau să faceţi şi voi la fel. explica fostul ministru Adrian Chesnoiu în momentul în care parlamentarii urmau să voteze ridicarea imunității.

Petre Daea Ministerul Agriculturii a publicat recent un mesaj prin care anunță că va intra imediat în câmpul muncii. Așadar, faptul că Petre Daea a fost în spatele lui Adrian Chesnoiu poate spune multe despre calitățile actualului ministru.
Adauga un comentariu