Stiri si curiozitati

Petre Geambasu a facut ACCIDENT!

Publicat: 02 oct. 2019

Calin Geambasu a scris pe pagina lui de Facebook un mesaj in care anunta ca tatal lui, Petre Geambasu, a dat cu masina peste un copil de cinci ani.

Calin Geambasu si-a anuntat prietenii virtuali ca tatal lui, Petre Geambasu, a accidentat un copil. Din fericire, micutul de cinci ani nu a patit nimic grav.

„Azi, in Zi de Sarbatoare (Acoperamantul Maicii Domnului), Petre Geambasu, tatal meu narcisist, a lovit cu masina un copil in varsta de aproximativ 5 ani, chiar pe strada unde locuieste (la o strada distanta de mine), in Saftica, pe strada Morarilor.
Slava Domnului, copilul nu are nimic grav! S-a ales doar cu o sperietura si cateva contuzii. A fost dus imediat la spital. Au intervenit Salvarea si Politia, iar traficul a fost blocat pe DN1 si restrictionat accesul pe strada cu pricina”, a scris Calin Geamabsu pe pagina lui de Facebook.

Ce a propus Calin Geambasu

Calin Geambasu crede ca oamenii de peste 70 de ani care au permis de conducere ar trebui reevaluati.

„Am propus dintotdeauna necesitatea reevaluarii capacitatii de a conduce autoturisme pe drumurile publice dupa implinirea varstei de 70 de ani. Reflexele si vazul slabesc covarsitor, iar multiple pericole de sanatate personala cresc si ele totodata. Un simplu examen ar mai tria dintre cei care si-au luat permisul de conducere cand erau doar cateva masini pe strazi si rulau cu viteze reduse si adaptarea la traficul in ritmul de azi, asa cum il stim cu totii. Cine trece testul, sa conduca mai departe. Cine nu, sa ia taxi si sa nu pericliteze viata altor oameni”, a scris Calin Geambasu pe pagina ei.loading...

Adauga un comentariu