Cancan

Petre Roman și-a renegat fiica. Ce s-a întâmplat între fostul premier și Oana

Publicat: 16 sept. 2020
Petre Roman și-a renegat fiica
Petre Roman nu își va ierta niciodată fiica pentru că l-a defăimat

Nu mai e niciun secret că Petre Roman și-a renegat fiica. Cei doi nu își mai vorbesc de ani buni iar ruptura pare să fie ireversibilă. Conform spuselor apropiaților, conflictul dintre cei doi pare să fie de neiertat din partea politicianului.

De ani buni, Oana Roman și tatăl său, Petre Roman, nu reușesc să restabilească relația dintre ei. Cei doi nu își mai vorbesc de multă vreme, iar conflictul pare să fie de neiertat din partea politicianului. Însă motivul pentru care între Oana și Petre Roman nu mai există nicio legătură este neașteptat.

Petre Roman și-a renegat fiica

Relația Oanei Roman cu tatăl său a fost adesea discutată în spațiul public, unde chiar vedeta a făcut o serie de afirmații. Aceasta a mărturisit că a decis să rupă legătura cu cel care i-a dat viață. Cu toate acestea, dincolo de familia sa alături de Marius Elisei, Oana apreciază prezența mamei sale.

Din păcate, motivul pentru care Petre Roman și Oana nu își mai vorbesc este unul neașteptat. Se pare că vedeta a fost supusă mai multor bătăi în copilărie.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă… Pe când aveam 8, 9, 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat… O disciplină dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, au fost spusele Oanei Roman, în urmă cu ceva timp.

Cum a reacționat Petre Roman la acuzații

Totuși, se pare că acesta este și motivul pentru care Petre Roman a decis să nu mai vorbească cu fiica sa. Acesta consideră că și-a îndeplinit obligațiile de părinte, oferindu-i Oanei tot ceea ce avea nevoie pentru o dezvoltare armonioasă. Însă toate acele afirmații defăimătoare la adresa lui l-au făcut să o renege pe Oana Roman.

„În urmă cu 4-5 ani, Oana a declarat că tatăl ei o bătea în copilarie. El a rămas scârbit, a zis că nu o va ierta niciodată pentru că i-a murdărit imaginea așa. Mai ales că el nu a maltratat-o, ci i-a oferit întotdeauna tot ceea ce a fost mai bun. Educație aleasă, cei mai buni meditatori, cele mai bune scoli, mașină cu șofer”, a declarat un apropiat al lui Petre Roman.

Fiica întreabă mereu de bunicul ei

O altă durere din sufletul Oanei Roman este faptul că fiica sa nu își poate vedea bunicul. Nu de puține ori micuța a întrebat când îl va revedea pe tatăl Oanei, însă aceasta a rămas fără răspuns.

„Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund. Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată”, declara Oana Roman la începutul acestui an.

Cert este că Petre Roman și-a renegat fiica și sunt slabe speranțe să o ierte vreodată pentru ce i-a făcut. Oricum, Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc, cu care are un băiat, Petrus, de 11 ani.

Adauga un comentariu