Cancan

Petre Roman și Oana Roman au o relație tensionată. De la ce a pornit conflictul între cei doi

Publicat: 30 nov. 2021
Petre Roman si Oana Roman
Petre Roman și Oana Roman sunt în conflict de mai mult timp.

După scandalurile din presă, Petre Roman și Oana Roman au o relație tensionată. Aceștia și-au adresat replici dure, iar declarațiile surprinzătoare ale Oanei Roman l-au deranjat enorm pe fostul premier. Petre Roman a reacționat vehement la adresa criticilor fiicei sale, mărturisind că nu dorește să mai păstreze legătura cu ea. Iată de la ce a pornit conflictul între cei doi. 

Petre Roman și Oana Roman, replici dure și declarații șocante

În ultima perioadă, viața privată a celebrei Oana Roman este extrem de agitată. Fiica lui Petre Roman se află în conflict cu tatăl ei după ce a făcut câteva dezvăluiri despre celebrul om politic. Mai mult, aceasta l-a acuzat pe fostul premier că nu a fost un părinte devotat și că a suferit enorm în copilărie din cauza lipsei tatălui. 

Oana Roman a surprins publicul după ce a declarat că nu se mai consideră fiica lui Petre Roman.

„Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman! (…) Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. 

Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic.”, a declarat Oana Roman.

Relația tată-fiică este atât de tensionată încât Oana Roman nu a reușit să își apropie fiica de bunicul ei. Aceasta a recunoscut faptul că în ultimii ani s-a certat cu Petre Roman, iar conflictul dintre ei este departe de final.

În cadrul unui interviu, fiica lui Petre Roman a vorbit despre copilăria nefericită și presiunea pe care a resimțit-o mereu pentru că are un tată celebru. Mai mult, aceasta a mărturisit că a fost la un pas de depresie pe vremea când era adolescentă, fiind afectată de absența lui Petre Roman.

„El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine’, a mărturisit Oana Roman.

Ce a declanșat conflictul dintre cei doi

Relația dintre Petre Roman și Oana Roman a fost mereu tensionată. Scandalul a luat proporții uriașe după declarațiile controversate la adresa fostului premier. Acuzațiile extrem de dure la adresa lui Petre Roman au surprins publicul. Oana Roman a recunoscut faptul că relația cu tatăl ei nu mai poate fi îndreptată.

„După cum știți relația cu tatăl meu e relativ disfuncțională de câțiva ani buni încoace, eu am făcut toate eforturile posibile pentru ca această relație să nu fie disfuncțională, dar nu am reușit.

Ne vedem de două ori pe an, vorbim destul de rar, nu reușesc să îl fac să se apropie din nou de noi, am făcut în privat, în toate felurile… lucrurile merg într-o direcție din ce în ce mai rea.

Recent am avut o discuție cu el din care mi-am dat seama că practic eu cred că nu mai există nicio șansă ca relația să fie una bună, oricât de mult mi-aș dori eu asta”, a spus fiica lui Petre Roman. 

Oana Roman a trecut prin mai multe schimbări pe plan personal. Aceasta a slăbit spectaculos și a apelat la ajutorul medicilor pentru a se menține în formă. Mai mult, fiica lui Petre Roman a avut și câteva probleme de sănătate, fiind nevoită să facă o operație de abdominoplastie.

De asemenea, Oana Roman a reușit să scape de kilogramele în plus cu ajutorul unei diete și a procedurilor de remodelare corporală.

„Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, a povestit aceasta pe rețelele de socializare. 

Petre Roman și Oana Roman sunt în conflict de mai mult timp. Cei doi au o relație tensionată, iar acuzațiile și replicile dure dintre ei sunt departe de a se sfârși. 

Adauga un comentariu