Eveniment-Social

Petrecere de sute de miloane pentru pensionarii ieseni

Publicat: 16 mai 2013
1
Aproximativ 900 de pensionari vor participa duminica, 19 mai, incepand cu ora 10:30, in Parcul Expozitiei, la manifestarile organizate de Ziua Familiei, celebrata oficial pe 15 mai. Din cele 900 de persoane, 75 de cupluri sarbatoresc anul acesta nunta de aur si vor fi premiate cu cate 500 de lei de reprezentantii municipalitatii. 
Manifestarile incep la ora 10:00, cu un concert de jumatate de ora sustinut de Stefan Pintilie, urmat de festivitatea de premiere si o tombola, urmate de o masa cu mici, bere, apa minerala si fructe. Un premiu la tombola consta intr-un sejur de 5 zile la pensiunea Vanatorul din Durau, iar restul premiilor constau in trei cine romantice la restaurante cunoscute din Iasi.
Dupa tombola, prima organizata la acest eveniment, va urma un concert sustinut de Ion Suruceanu. Bugetul premiilor acordate pensionarilor este de 35.000 de lei iar onorariile si fondurile pentru pregatirea evenimentului se ridica la 25.000 de lei.
Comentarii
  • de asta il tot voteaza toti mosnegii pe nichita, ca le da de toate, moca, iar noi astia tineri platim pentru toate mocaciunile lor: petreceri, revelioane, abonamente……..cum sa nu iasa primar, dar halal asa primar!!!!!!!!!!

    • pentru astia tineri care platesc de toate catre statul Roman, implicit si catre Iasi, de ce nu organizeaza nimic????????
      dar considera ca astia tineri trebuia sa munceasca zi si noapte ca aiba de unde plati nichita pentru toti mosnegii……

  • In loc sa faca ceva pentru cei care ii tin in spate pe pensionari ,face petreceri cu pensionari.Mai cdegraba ar face o petrecere cu pensionarii de la cimitirul Eternitatea.Hai pa..

  • lui larisa si cetateanului,in primul rand cred ca ati fost facuti in eprubeta.mosnegii pe care ii pupati in kur cu atata zel au muncit si pentru voi,loazelor nesimtite care sunteti.apoi daca aveti cumva parinti omoratii pe ei intai.RUSINE SA VA FIE.

  • asta este motivul pentru care prostimea voteaza mereu .chermezele,pomenile si gratuitatea pe transportul in comun care e tot o pomana .oras si tara de kkt.

Adauga un comentariu