National

Petrecere grandioasa de Zilele Municipiului

Publicat: 12 mai 2008
1

• Vineri vor debuta Zilele Municipiului, ocazie cu care va fi organizata cea mai tare petrecere • Pe scena din fata Casei de Cultura vor urca nume grele ca Andra, Proconsul, Stefan Banica jr, Laura Lavric sau Draga Olteanu Matei

Locuitorii municipiului Pascani vor avea parte de o petrecere grandioasa la sfarsitul acestei saptamani. Vineri vor debuta Zilele Municipiului, autoritatile locale anuntand ca au cheltuit pentru petrecerile de vineri, sambata si duminica suma totala de 70 mii Euro. „Parerea mea este ca va fi cea mai tare editie a Zilelor Municipiului. Pe scena din fata Casei de Cultura vor urca nume mari. Printre acestea se numara si Stefan Banica Jr, Andra sau Proconsul„, a anuntat Daniel Sarbu, principalul organizator al evenimentului.

Astfel, programul Zilelor Municipiului va debuta vineri, zi destinata deschiderii oficiale si mai multor expozitii de pictura. La Biblioteca Municipala vor avea loc preliminarii ale Cupei Pascanilor la sah, pentru categoria de varsta sub 16 ani. Spre seara, pe scena amenajata in fata Hotelului Central vor urca interpreti cunoscuti ca Ionut Fulea sau Andra si Sandel si formatiile Class, Desperado si Proconsul. Sambata se vor disputa mai multe competitii sportive, printre care Cupa Municipiului Pascani la biciclete, editia a II-a, pe Stadionul Municipal. Seara va fi incheiata cu recitalurile solistilor de muzica populara si usoara – copii si adolescenti. Astfel, vor canta pentru pascaneni pe scena amenajata in fata Hotelului Central, Cornelia si Lupu Rednic, Margareta Clipa, Alina Sorescu, Alexandra Ungureanu & Crash, Cargo, Directia 5. Ultima zi a manifestarilor va incepe cu Cupa Municipiului Pascani la role, locul de desfasurare fiind Esplanada municipiului Pascani. Urmeaza la Casa de Cultura un dans de societate – trupa Dream Dance, dupa care la Biblioteca Municipala va fi organizat simpozionul „Cartea versus televiziune si internet„. Vor participa reprezentanti ai Ambasadei Frantei in Romania, ai Centrului Cultural Francez din Iasi, ai Facultatilor de Filozofie si de Litere, dar si ai Bisericii Ortodoxe Romane. Pentru persoanele care sarbatoresc 50 de ani de casnicie, administratia locala a pregatit o surpriza. Astfel, la ora 16.00-17.00, la Primaria municipiului Pascani va fi invitata indragita actrita Draga Olteanu Matei. Tot seara va avea loc si un meci de fotbal, la Stadionul municipiului Pascani. Ultima seara se va termina cu recitalurile artistilor Cristi Iordachioaia, Adriana Apostol, Orchestra Mugurelul Chisinau, Laura Lavric, Cristina Rus, Activ, Impact, Stefan Banica Jr. Pentru miezul noptii, administratia locala a pregatit o surpriza pascanenilor, un foc de artificii care va incheia a treia editie a Zilelor Municipiului Pascani.

Comentarii
Adauga un comentariu