National

Petrecere organizată de Răducu Mazăre, întreruptă de poliţişti

Publicat: 01 feb. 2021

O petrecere organizată de Răducu Mazăre, fiul fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost întreruptă de poliţişti.

Răducu Mazăre şi-a sărbătorit ziua de naştere într-un club din staţiunea Mamaia. Petrecerea lui Răducu Mazăre a fost întreruptă de poliţişti.

Răducu Mazăre, amendat pentru organizarea unei petreceri

IPJ Constanţa anunţă că duminică, 31 ianuarie, în jurul orei 21.30, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local din staţiunea Mamaia, se află în desfăşurare o petrecere aniversară la care participă peste 20 de persoane.

„Având în vedere actualul context epidemiologic, precum şi reglementările legale în vigoare, prin care se menţine interdicţia desfăşurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Răducu Mazăre, prezent la o petrecere la LOFT Mamaia

Radu Mazăre Jr. a fost prezent în luna iulie a aului trecut la primul party de la LOFT Mamaia.

Împreună cu câțiva prieteni, Radu Mazăre Jr. și iubita lui au fost prezenți la primul mega-party din LOFT.

Spre deosebire de petrecerile de răsunet ale tatălui său, care nu trecea neobservat în viața de noapte, Radu Mazăre Jr. se pare că e mult mai discret. Pe tot parcursul party-ului, fiul fostului edil a stat alături de iubita lui și s-a delectat cu câteva pahare.

Juniorul ex-primarului Constanței a petrecut ”în liniște” și nu s-a făcut remarcat în niciun fel. Nici comanda la masa acestuia nu s-a evidențiat. Pe masa lui Răducu s-a aflat o frapieră cu câteva sticle de vin.

Răducu Mazăre a studiat la Londra

Răducu Mazăre a făcut facultatea la Londra, studiind domeniul afacerilor internaţionale, în sistem bilingv, iniţial engleză-chineză, apoi engleză-portugheză. adu Mazăre Jr. vorbeşte 5 limbi străine: engleză şi portugheză fluent, dar şi spaniolă, germană şi turcă.

„M-am întors de acolo cu un bagaj de cunoştinţe şi experienţe care m-au ajutat să pun bazele, împreună cu un prieten, unei agenţii de marketing digital”, a spus Rdu Mazăre Jr.

Radu Mazăre Jr. a povestit că pasiunea pentru sport şi călătorii a moștenit-o  de la tatăl său.

”Mama a fost cea care m-a definit şi îngrijit de când eram mic şi până la o vârstă la care te puteai înţelege cu mine, moment în care am început să stau pe lângă tatăl meu. De la el am moştenit pasiunea pentru sport şi călătorii. Am fost în peste 40 de ţări, marea majoritate în care puteam să practicăm şi kitesurf – care este sportul principal al familiei noastre. Dar am fost şi în alte locaţii, în care puteam să facem rafting pe râu, să mergem cu caiacul, să facem scuba diving.

Tot timpul am urmărit să călătorim în locuri în care să facem activităţi sportive. Noi tot timpul am fost modeşti, am călătorit la clasa economy, tot timpul am avut sacii de zmee cu noi, plecam cu câte 7-8 zmee după noi. Nu ne plăcea să mergem într-un resort de 5 stele în care să nu ieşim, pe noi ne interesa să simţim oamenii, să simţim locul, să experimentăm ce înseamnă ţara respectivă. Şi atunci preferam să mergem în locuri mai puţin turistice, cu confort mai redus, dar să câştigăm experienţă”, a menționat Răducu Mazăre.

 
Adauga un comentariu