Cancan

Petrică Mâțu Stoian avea o avere uriașă! Cine o să moștenească totul?

Publicat: 19 nov. 2021
Petrica Matu Stoian avere
Petrica Matu Stoian avea o avere de un milion de Euro

Petrică Mâțu Stoian avea o avere uriașă, iar acum urmează un adevărat război pe aceasta. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață după ce a urmat un tratament post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin. Acesta tușea cu sânge, iar sâmbătă dimineață a fost transportat la Spitalul de Urgență din Reșița acolo unde s-a și stins din viață.

După deceuul artistului va începe lupta pentru averea sa.

Ce avere avea Petrică Mâțu Stoian

Nu multă lume știe câtă avere a reușit să strângă Petrică Mâțu Stoian după atâția ani de muncă.

”Petrică Mâțu Stoian avea o avere colosală! Investea mult în imobiliare și în mașini. Eu știu că avea cinci proprietăți, vila din Craiova în care stătea cu impresarul și soția lui, casa părintească din Isverna și două apartamente pe litoral, în Eforie Nord, unde stătea vara. Anul acesta și-a mai cumpărat un apartament foarte scump în cartierul Primăverii din Capitală.

Înainte de Crăciun își luase un Mercedes la mâna a doua, dar în stare foarte bună, a dat peste 50 mii euro. El schimbă mașinile cam la 3 ani și, conducea numai bolizi scumpi dar punea preț pe siguranță și calitate. Din toată această avere nu știu cu ce se vă alege familia lui pentru că totul era cumpărat pe firma impresarului, el nu avea mai nimic pe numele lui.

Nu știu de ce le lua pe firma lui Gușman, e posibil să fi încercat să fenteze într-un fel plata taxelor sau să nu aibă probleme cu inspectorii ANAF că, vă dați seama, artiștii nu declara tot ce încasează pe la spectacole. Și că să nu fie luat la ochi că are o avere pe care n-o poate justifică, e posibil să fi avut înțelegerea asta cu impresarul. Sau, cine știe, altele or fi motivele. Cert e că surorile nu se vor alege cu mare lucru din averea maestrului”, precizează o sursă pentru Star Popular.

Problema cu averea artistului ar fi că, deși are surori și nepoți, averea colosală are toate șansele să rămână a impresarului Doru Gusman.

Petrică Mâţu Stoian a simțit că va muri

Petrică Mâţu Stoian a simțit că va muri, iar Doru Gușman a scos la iveală un alt detaliu neștiut din ultimele zile din viața artistului. Potrivit acestuia, înainte de a merge la clinica în care a urmat tratamentul, cântărețul s-a miruit.

Ipoteza a fost confirmată de mai mulți colegi ai regretatului artist.

Cântărețul de muzică populară le-a povestit apropiaţilor săi faptul că filmările care au avut loc cu două zile înainte de decesul său sunt ultimele la care mai participă. Doru Gușman, impresarul și prietenul cântărețului, a precizat faptul că în ultima perioadă Măţu Stoian se schimbase mult.

„Nu am simțit că se apropie ceva rău, dar el cred că da! El cred că a simțit, nu mai era Petre pe care îl știam cu o lună înainte. Înainte să urce în mașină să plece la clinică, s-a dus, a luat mir, s-a miruit și a plecat!”, a dezvăluit Doru Gușman la priveghiul regretatului artist, potrivit România TV.

Adauga un comentariu