Magazin

Petru Buiuca: Stiu de doua luni ca am castigat MasterChef

Publicat: 08 iun. 2012
1
Miercuri seara, toata suflarea a aflat numele castigatorului „MasterChef„, show-ul de la PRO TV care a tinut cu sufletul la gura milioane de telespectatori. Petru Buiuca a invins si a plecat acasa cu 50.000 de euro! Dar nimeni n-a stiut ca rezultatul a fost aflat acum doua luni, emisiunea fiind inregistrata, scrie Click.ro. Asa ca Petru a trebuit sa tina secretul doua luni, pentru a nu da peste cap munca echipei de la PRO TV!
Acum doua luni, Petru Buiuca devenea cel mai fericit concurent de la „MasterChef”! Avea si de ce: fusese desemnat marele castigator. Dar taina a trebuit pastrata cu sfintenie pana miercuri seara, cand s-a difuzat la tv ultima editie a competitiei de la PRO TV.
Petru a avut grija ca secretul sa nu se afle, desi, cand ai 50.000 de euro in cont, e greu sa tii doar pentru tine vestea cea mare.
„Finala s-a filmat acum doua luni. A trecut ceva vreme de atunci. Am sarbatori in cel mai neobisnuit mod posibil: am dormit 12 ore, neintrerupt. Eram obosit si fizic, si psihic. Au fost foarte putine persoane care stiau despre rezultat, le pot numara pe o mana. Am apelat la bunul-simt al colegilor, al cunoscutilor si al rudelor. Eu i-am rugat sa fie retinuti, pentru ca ma respecta foarte tare. Plus ca le-am povestit despre munca unei armate de oameni pusi pe treaba pentru ca acest show sa fie unul fenomenal”, a declarat Petru, pentru Click!
Evident, nici pentru mama lui, Valentina, dar nici pentru iubita lui, Anca, n-a fost usor sa se abtina de la a striga in gura mare ca Petru este primul MasterChef al Romaniei. Dar au reusit. Iar el, dupa ce a sarbatorit succesul, a revenit la viata lui normala.
Adauga un comentariu