Magazin

Petru Mircea a ajuns iar SINGUR dupa ce a avut o relatie cu o cantareata de muzica populara

Publicat: 04 ian. 2017
1

Se pare ca Petru Mircea a iubit-o atat de mult pe Madalina Manole incat nici la 6 ani de la tragica disparitie nu si-a revenit si nu isi poate gasi un nou drum in viata. Se pare ca prima relatie pe care a avut-o de la trecerea in nefiinta a fostei sale sotii a esuat fiindca Petru inca o iubeste si o respecta pe Madalina.

Mircea Petru a fost timp de un an intr-o relatie cu Geanina Manea, frumoasa solista de muzica populara. Ei s-ar fi cunoscut la inceputul anului trecut dupa multe intalniri profesionale, unde el mergea in calitate de inginer de sunet si director muzical al spectacolelor.

Totusi, se pare ca relatia nu a putut dura. Cei doi au avut o relatie foarte discreta de ambele parti, dar totul s-a sfarsit dupa ce au aparut mai multe zvonuri conform carora ar fi existat mai multe idile ale muzicianului, totul pe fondul relatiei incordate care exista intre el si parintii Madalinei Manole, care inca il considera vinovat de moartea ei.

Citeste si: BOMBA in cazul Madalinei Manole! Anuntul facut de procurori ANULEAZA TOTUL! Totul a fost O MINCIUNA…

Dar adevaratul motiv al despartirii este altul: Petru are un adevarat cult pentru sotia care i-a daruit un copil, casa lui din Otopeni este plina de portrete si trofee ale carierei artistei defuncte.

In prezent, Geanina a inceput o noua relatie sentimentala.

Comentarii
  • Bai Mircea, nu prea iti merge cu cantaretele !. Schimba si tu meseria partenerei. De exemplu CENTURISTA . Ce zici ?. La fata ta de prost cred ca merge.

Adauga un comentariu