Eveniment-Social

Petru Movila, asaltat de iesenii din Alexandru cel Bun – FOTO, VIDEO

Publicat: 23 mai 2012

@ Candidatul PDL la sefia Consiliului Judetean, Petru Movila, a avut ieri mai multe intalniri atat cu iesenii din judet, cat si cu locuitorii din municipiul Iasi @ Movila le-a explicat iesenilor importanta alegerii unui nou presedinte la Consiliul Judetean care sa atraga cat mai multe fonduri pentru dezvoltarea regiunii

Deputatul PDL Petru Movila
, candidat la sefia Consiliului Judetean Iasi, si-a continuat ieri seria de actiuni electorale alaturi de ieseni. Deputatul democrat-liberal s-a intalnit ieri cu iesenii din cartierul Alexandru cel Bun, alaturi de Movila fiind prezenti si alti candidati ai formatiunii politice pe listele Consiliului Judetean. Petru Movila impreuna cu Radu Ursanu si Catalin Morosanu au ascultat problemele iesenilor din cartierul Alexandru cel Bun. Movila si echipa sa au promovat si sustinut o ampla campanie in zona, dar au si discutat cu iesenii despre problemele cu care se confrunta in acest moment Consiliul Judetean Iasi.

„Oamenii s-au comportat asa cum ma asteptam si apreciez foarte mult acest lucru. M-am intalnit cu oameni calzi, oameni primitori, care mi-au spus pasurile lor si carora le-am explicat prioritatile judetului Iasi. Cea mai importanta problema pe care am intalnit-o se refera la asociatiile de locatari, iar in aceasta chestiune Consiliul Judetean se poate implica in rezolvarea lor, chestiuni care tin de utilitatile publice. Trebuie sa gasim solutii, sa avem o comunicare corecta si pe cat posibil sa eliminam intermediarii”, a spus Petru Movila.

Dupa intalnirea cu locuitorii cartierului Alexandru cel Bun, Petru Movila s-a deplasat in mai multe comune din judet pentru a purta o serie de discutii si cu oamenii din zonele respective. Tot ieri, candidatul PDL la sefia Consiliului Judetean s-a deplasat in comunele Popricani, Bivolari si Trifesti. Si sportivul Catalin Morosanu, candidat pe listele PDL pentru Consiliul Judetean s-a declarat multumit de intalnirea cu iesenii.
„A fost o intalnire frumoasa. Am vazut bunici care au venit cu nepotii in parc si apreciez foarte mult acest lucru. Bunicii ofera o educatie foarte ampla nepotilor si vad foarte multi copii frumosi aici. Ma bucur ca sunt acasa si ca ma simt iubit aici, iar asta este cel mai important lucru”, a spus Catalin Morosanu.





Comentarii
  • Felicitari domnule deputat , chiar ma bucur ca’i ascultati si pe cei care au nevoie ,spor la cat mai multe actiuni si initiative , CU SIGURANTA SUNTETI MULT PESTE CEL MAI BUN CADIDAT DE CAR CJ ARE NEVOIE

  • hai mai lasati-ne cu marele deputat movila……o lichea ordinara care nu a facut nimic decat sa-si intinda antenele cat i-a dat nas pdl-ul, si atat! Macar de-ar vorbi coerent, ca in rest, te apuca mila…….

Adauga un comentariu