Local

Petru Movilă, președinte PMP Iași: Sloganul USR PLUS-AUR: ”După noi, potopul”

Publicat: 04 sept. 2021
Petru Movilă, președintele PMP Iași
Petru Movilă, președintele PMP Iași

Moțiunea de cenzură AUR-USR PLUS nu are nicio treabă cu românii și România. Sigur, nici cu limba româna, după cum arată textul moțiunii. USR cu PLUS (sau minus) au învățat foarte bine lecția PSD privind autodemolarea propriului guvern. Mai mult chiar, au și perfecționat tactica: fac moțiune împotriva unui om. Au găsit partenerii în oglinda, AUR, cei despre care au spus tot ce permite limba română, într-o reciprocitate aproape perfectă.

Nu contează posibilul flux de emigranți din Afganistan, pandemia, creșterea prețurilor, pregătirea anului școlar, PNRR-ul și alte proiecte necesare pentru români.

Și PSD-ul savurează de pe margine. Participă dar nu se bagă. Dacă ceilalți se omoară singuri între ei, de ce să intervină? Cert este că PSD nu vrea la guvernare, dar se bucură din plin să îi vadă dărâmați pe toți ceilalți. Sloganul tuturor este „după noi, potopul”. Sunt convins că după moțiune, AUR și USR PLUS, vor colabora la fel ca și până acum, cât despre votul la moțiune, mai vedem.

Comentarii
  • Acest mesaj ocoleste adevarul si nu atinge esenta. De aceea nu convinge pe nimeni.
    AUR vrea sa cada guvernul in intregul lui, cu USR cu tot. USR vrea doar sa-l schimbe pe Citu, fara sa-i schimbe pe Ghinea, Drula, Nasui, Mihaila. AUR vrea o schimbare de macaz in interesul tarii. USR se cearta de la bani. E o diferenta mare.

    Petrica, te cunosc si ma cunosti. Iti spun prieteneste : cat timp ai sa vii cu mesaje de genul asta, ai sa mergi in jos.

  • Na fost 0 ăsta școlit de securistul bășinescu petrov de vine acum în ajutorul foștilor excroci colegi pdl-iști azi logodiți cu pnl-ul

Adauga un comentariu