Gadgeturi

Philips lanseaza un nou monitor elegant, cu ecran de 27˝

Publicat: 02 nov. 2015

MMD, partener licentiat al Philips pentru productia de monitoare, lanseaza un nou monitor cu design Moda de 27˝, elegant si cu o buna calitate a imaginii.

Tehnologia Ambiglow Plus creeaza un halou de lumina pe si in jurul bazei monitorului care se sincronizeaza cu imaginea afisata pentru o experienta de vizionare mai captivanta. Iluminarea ramane chiar si atunci cand monitorul este oprit, utilizatorii putand ajusta luminozitatea si culoarea in functie de ambianta dorita in incapere. Baza Ambiglow poate fi programata sa porneasca si sa se opreasca la anumite intervale de timp, respectiv setata pentru a reda intregul spectru de culori in mod alternant.

Monitorul foloseste un design edge-to-edge, intinzand imaginea pana la doar 3.5 mm distanta de marginea carcasei, eliminand acea senzatie de fereastra, resimtita la monitoarele obisnuite cu rama groasa. Ecranul cu tehnologie AH-IPS ofera rezolutie 1920×1080 pixeli si atrage prin unghiurile de vizibilitate generoase, contrast ridicat si coloritul bogat. Pentru si mai mult confort, monitorul apeleaza la o sursa de lumina LED cu tehnologie Flicker Free, garantand o imagine fara efect de palpaire la orice nivel de luminozitate.

Accesul la setari este oferit prin intermediul unei benzi ce incorporeaza mai multe butoane tactile, dispusa pe baza Ambiglow Plus. Printre functiile speciale oferite se numara SmartContrast (regleaza automat culorile si intensitatea luminii din fundal pentru a imbunatati contrastul imaginilor reproduse), SmartImage (analizeaza in mod automat ceea ce utilizatorii folosesc si vizioneaza, reusind sa ofere un meniu cu optiuni pentru a selecta ceea ce doresc) si Smart Response (responsabila cu sincronizarea iluminarii Ambiglow cu imaginea redata e ecran).

Model
   
Philips 275C5QHGSW/00

Tip ecran
   
AH-IPS LCD

Tehnologie backlight

W-LED

Diagonala ecran

27˝ / 68.6 cm

Suprafata de afisare
   
597.88 (H) x 336.31 (V)

Rezolutie nativa
   
1920 x 1080 @ 60 Hz

Unghiuri de vizibilitate
   
178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10

Stralucire

250 cd/m²

Paleta culori
   

16.7 million

Functii extra
   
Ambiglow+, SmartImage, Input, Menu, Power On/Off
Kensington lock

Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Conectivitate
   
VGA (Analog ), HDMI (digital, HDCP),
MHL-HDMI (digital, HDCP)

HDMI audio out

Ambiglow Plus Base   

Mode: On, Auto, User define, Off

Timer: Timer for Ambiglow+ On/Off

Brightness control: Dimmer, Default, Brighterloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit