Jocuri

Phineas and Ferb: Across the 2nd Dimension

Publicat: 12 iul. 2011

Phineas and Ferb: Across the 2nd Dimension este un nou joc anuntat de Disney Interactive Studios, titlul urmand sa fie lansat in vara anului 2011 pentru Nintendo Wii, PlayStation 3 si Nintendo DS.

Inspirat dupa serialul Disney care a atins o audineta medie, in Marea Britanie, de 9.2 milioane de telespectatori, Phineas and Ferb: Across the Second Dimension le da ocazia gamerilor sa porneasca intr-o calatorie alaturi de Ferb, Phineas si Agent P, pentru a dejuca planurile diabolice ale lui Dr. Doofenshmirtz.

Jocul va avea si un cooperative mode care va avea loc intr-un decor desprins din lumea desenelor animate din anii 1920, altul urmand sa se petreaca intr-o lume gelatinoasa.
Variantele PlayStation 3 si Nintendo Wii vor avea in jur de 25 de nivele, varianta pentru DS urmand sa fie compusa din 30 de misiuni.

Phineas and Ferb a debutat pe micile ecrane in anul 2007, succesul serialului asigurand si bazele pentru lung-metrajul Phineas and Ferb The Movie, care va fi lansat in august 2011.loading...

Adauga un comentariu