Sport

Pică transferurile-record ale lui Adrian Mutu și Cristi Chivu? Românul pe care se pot plăti „40-50 de milioane de euro”: anunțul făcut de impresarul important

Publicat: 26 nov. 2020
Adrian Mutu a fost cel mai scump fotbalist român din istorie. Pe locul secund e Cristian Chivu
Adrian Mutu și Cristi Chivu

Impresarii și patronii români speră că vor scoate sume impresionante de pe urma transferurilor fotbaliștilor. În timp ce finanțatorul FCSB, Gigi Becali, încă speră că-i va vinde pe Florinel Coman și Dennis Man cu peste 10 milioane de euro, Universitatea Craiova l-a dat pe Valentin Mihăilă în Serie A, la Parma. Recent, impresarul Giovanni Becali a făcut un anunț curajos.

Ioan Becali, unul dintre cei mai importanți impresari români, a dezvăluit cifrele trecerii lui Valentin Mihăilă la Parma. Fostul fotbalist de la Universitatea Craiova a fost vândut pentru 8.5 milioane de euro și încasează 640.000 de euro anual în Serie A. Totuși, Giovanni are planuri mari.
Giovanni Becali anunță că Valentin Mihăilă poate fi cel mai scump fotbalist român
Valentin Mihăilă încă nu a debutat pentru Parma, din cauza unei accidentări, dar italienii își pun speranțe în el, așa cum o face și Ioan Becali. Deja, impresarul se gândește la traseul pe care fostul fotbalist de la U Craiova îl poate avea în fotbal:

„Cine a fost Mihăilă? Mihăilă a jucat trei meciuri bune la Universitatea Craiova, trei la națională, dar problema e să ai să trimiți un scouter care vede pentru viitor ce ar putea. și uitați-vă că a luat (n.r. – U Craiova) 8 milioane jumătate pe el (n.r. – de euro). S-a tras de el, el nu joacă până la sfârșitul anului și totuși Parma îl plătește de când s-a dus acolo.
Acesta mic de la Parma (n.r. – Valentin Mihăilă) are 640 de mii net pe an (n.r. – de euro). Mihăilă. La Parma. Dar la primul transfer, dacă joacă și va pleca, cât va avea? Va avea 2 milioane de euro”, a declarat Ioan Becali, în cadrul emisiunii „Sport Report”.

Valentin Mihăilă, peste Adi Mutu și Cristi Chivu în top-ul sumelor de transfer?

Ioan Becali a făcut zeci de transferuri are fotbaliștilor români și crede că Valentin Mihăilă poate fi cel care va doborî un record:

„Da, vorbesc cu el (n.r. – Ronald Koeman), dar nu am ce să îi propun. Dar la tineretul ăsta în vară, la Campionatul European, poate joacă Mihăilă bine și îl dau pe Mihăilă. Îl dă Parma pe 50 de milioane, pe 40”, a mai spus impresarul pentru Telekom Sport.

Adrian Mutu a fost cel mai scump fotbalist român din istorie. În 2003, Chelsea a trimis 19 milioan de euro către Parma pentru atacantul român.
Pe locul secund e Cristian Chivu. Tot în 2003, Roma a plătit 18 milioane de euro pentru fundașul român. Pe locul al treilea se află Răzvan Marin, cu transferul de la Standard Liege la Ajax (n.r. -12 milioane de euro), în 2019.

Adauga un comentariu