Retete cu carne

Piept de pui cu fistic

Publicat: 07 ian. 2013

Ingrediente:

700 g piept de pui dezosat
2 linguri unt
1 lingura boabe de fistic curatat de coaja
1 lingura cu boia iute
2 catei de usturoi pisati
6 caise uscate
4 linguri cu ulei
2 linguri cu amestesc de ierburi Provence
piper negru macinat
patrunjel verde

sare

Mod de preparare:

Taie pieptul in jumatate, iar apoi fasoneaza-l, astfel incat sa obtii cateva felii de carne aproximativ egale. Apoi trebuie sa amesteci carnea ramasa cu fisticul curatat, usturoiul, untul, boia, caise uscate, 1 lingura de amestec Provence, patrunjel si adauga sare si piper dupa gust.

Ai ajuns la momentul in care trebuie sa adaugi umplutura pe fiecare felie de carne, care trebuie rulata si prinsa cu scobitori, iar apoi trebuie sa tai rulourile in doua parti egale, pe care le asezi in tava cu apa si ulei si cealalta parte de ierburi ramasa. Baga compozitia la cuptor pentru 30 de minute si te vei bucura de o masa copioasa!

sursa: suntfericita



loading...

Adauga un comentariu