Internationale

Piept de pui cu garam masala

Publicat: 26 feb. 2013

Ingrediente:

800 gr piept de pui taiat in cubulete
800 gr piure de tomate
5 catei de usturoi
1 ceapa tocata
10 gr ghimbir ras
2 lingurite turmeric
2 lingurite garam masala
2 lingurite chimion
200 ml iaurt
1/2 lingurita piper cayenne
sare
piper
patrunjel tocat
ulei

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste cubuletele de pui, pana devin aramii. Scoate puiul intr-un bol si in acelasi ulei caleste ceapa, pana se inmoaie. Adauga usturoiul si ghimbirul si caleste timp de 2- 3 minute. Adauga piureul de tomate, turmericul, chimionul, garam masala si piperul cayenne. Lasa sa dea in clocot dupa care adauga puiul. Amesteca si lasa pe foc timp de 15 minute. Ia de pe foc si adauga iaurtul. Asezoneaza cu sare si piper. Puiul tikka masala se serveste cu patrunjel tocat, iaurt proaspat pe deasupra si lipii.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu