Retete cu carne

Piept de pui cu legume la tigaie – FOTO

Publicat: 18 ian. 2012

Ingrediente:

1 piept de pui dezosat
50 g branza mai grasa (daca aveti, puneti parmezan)
1 dovlecel
1 vanata
4 rosii
1 lingura otet aromat
6 linguri ulei
4 frunze de busuioc
1 lingurita ierburi aromatice
piper
sare

Mod de preparare:

Amestecam 4 linguri de ulei cu otetul balsamic si cu busuiocul tocat. Adaugam sare si piper. Vanata si dovlecelul le taiem cubulete, iar rosiile sferturi (alegeti rosii mai mici). Adaugam legumele la amestecul de ulei si amestecam usor.

Punem legumele intr-o tigaie si le prajim la foc mare timp de aproximativ 10 minute. Eu am mai adaugat 2 linguri de ulei. Pieptul de pui il taiem in doua si apoi fiecare jumatate in doua pe lungime. Il prajim in 2 linguri de ulei timp de 5 minute pe fiecare parte. Condimentam cu sare.
Cand este rumenit adaugam branza amestecata cu ierburile aromatice, acoperim cu un capac si lasam sa stea 2 minute. Asezam legumele pe o farfurie intinsa si deasupra punem pieptul de pui. Servim imediat.
Piept de pui cu legume la tigaie din imagini a fost pregatit de Amalia.



loading...

Adauga un comentariu