Retete cu carne

Piept de pui impletit

Publicat: 13 ian. 2012

Ingrediente:

1 piept de pui
2-3 catei de usturoi
condimente
2-3 linguri ulei
1 cana vin

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui in fasiute, care se condimenteaza individual. Se iau cate trei fasiute si se impletesc. Nu e nevoie sa le prindeti cu nimic, stau foarte bine si asa, nu se  desfac nici in cuptor. Apoi se asaza in vas, se adauga rozmarin si cateii de usturoi feliati. Dupa aceea se adauga uleiul si vinul si se da la cuptor cca 20-30 minute, pana s-a patruns bine (puiul se gateste foarte repede, dupa cum se stie). Dupa ce s-a rumenit putin, se scoate pe o farfurie si se serveste cu ce garnitura doriti.
Cantitatile de mai sus sunt necesare pentru doua portii.
Piept de pui impletit pregatit de Adnia.

Citeste si Garnitura de mazare.



loading...

Adauga un comentariu