Dulciuri

Piersici la cuptor cu frisca

Publicat: 04 iul. 2013

Ingrediente:

6 piersici proaspete decojite si fara samburi
1/2 lingura extract de migdale
1 cana de faina
1 cana de zahar
1/4 cana de zahar brun
1/2 lingurita de scortisoara
1/5 lingurita de sare
1/2 ceasca de unt

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius, si unge cu unt o tava de copt. Pune piersicile in tava si stropeste-le cu extract de migdale. Combina intr-un castron mai mare faina, zaharul, zaharul brun si sarea. Adauga si untul si amesteca bine compozitia.
Presara acest amestec peste piersici si pune-le la cuptor pentru 40 de minute, pana cand piersicile sunt rumenite si lasa putin suc.
Piersicile crocante cu sirop se servesc calde sau reci, simple sau cu putina frisca deasupra.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit