Eveniment-Social

Pieton transportat de urgenta la spital. A fost lovit de un autoturism

Publicat: 16 mai 2019
1

Un barbat din Iasi a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Acesta a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost lovit de un autoturism, in timp ce incerca sa traverseze strada.

Vezi si: O poveste emotionanta! Viata acestui tanar s-a schimbat radical dintr-o joaca! A ajuns o fantoma din cauza jocurilor de noroc si a drogurilor

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un pacient din judetul Iasi, care a fost implicat intr-un accident rutier. Din informatiile pe care le avem, se pare ca acesta a fost acrosat de un atutoturism, in timp ce incerca sa traverseze strada. La fata locului a fost dirijat de urgenta un echipaj medical, care l-a transportat pe acesta la spital. Barbatul a fost adus la unitatea medicala, unde s-a constatat ca era policontuzionat si prezenta traumatism craniocerebral si traumatisme la nivelul coloanei. Acesta a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supus unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu