Software & Hardware

Pinterest actualizeaza aplicatia Android si imbunatateste panourile de grup

Publicat: 12 feb. 2013

Pinterest anunta ca actualizeaza aplicatia Android la versiunea 1.3.2, adaugand un suport mai bun pentru panourile de grup (n.r. – group boards). Update-ul poate fi descarcat atat din magazinul Google Play cat si din magazinul de aplicatii Kindle.

Cei care utilizeaza frecvent Pinterest pe smartphone-urile lor se vor bucura de imbunatatirile care, in ansamblu, imbunatatesc experienta de pe site cu cateva optiuni utile care lipseau pana acum. Actualizarea pe care Pinterest o aduce aplicatiei se concetreaza pe panourile de grup, in special pe cei care contribuie la aceste panouri precum si grupurile urmarite de utilizatori. Dupa acest update, cei care folosesc reteaua de socializare Pinterest vor putea sa verifice cine sunt ceilalti utilizatori care contribuie la acelasi panou ca si ei. In acest fel, este posibil ca utilizatorii sa decopere si alti oameni cu interese comune, spre exemplu.

Versiunea 1.3.2 a aplicatiei aduce, de asemenea, si mai mult control asupra panourilor in general. Atunci cand utilizatorii primesc o noua invitatie catre un panou, vor avea posibilitatea sa o accepte sau sa o refuze. Daca utilizatorii se plictisesc de panourile din care fac parte sau doresc sa le paraseasca din orice alte motive, acest lucru se poate realiza acum si din aplicatia Android pentru smartphone sau tableta, odata cu activarea update-ului.

In plus, noua versiune a aplicatiei permite utilizatorilor sa posteze fotografii facute fie cu camera foto a dispozitivului, fie imagini gasite pe internet. Actualizarea aplicatiei Pinterest este valabila pentru sistemele Android 2.2 si mai avansate si are o marime de 5.5 MB.loading...

Adauga un comentariu