Eveniment-Social

Pintilei, noul adjunct de la IPJ Iasi

Publicat: 06 iul. 2012
1
Incepand de astazi, Politia Rutiera Iasi nu il mai are sef pe Mihai Pintilei. Acesta a fost numit adjunct al inspectorului-sef Ioan Scripniciuc, seful IPJ Iasi, preluandu-si chiar de astazi noile atributiuni de serviciu. Pintilei sustine ca schimbarea nu a venit ca urmare a unei solictari inaintate de el, ci este pur si simplu o decizie a IGPR-ului.
„Incepand de astazi, sunt imputernicit pe o perioada de 6 luni ca adjunct al inspectorului-sef din cadrul IPJ Iasi, pe linia ordinii publice. Ce pot sa va spun este ca activitatea pe linie de politie se va imbunatati”, a declarat Mihai Pintilei, noul adjunct de la IPJ. In locul sefului Politiei Rutiere, tot incepand de astazi, isi va desfasura activitatea Liviu Zanfirescu, cel care pana la acest moment a ocupat postul de adjunct al Politiei iesene.
Comentarii
  • Ce frumos se rezolva treburile in Politie. Nu se mai aude nimic de Petru Frunza, omul a fost spalat si nu a facut o zi de puscarie pentru sistemul mafiot pe care l-a intretinut si pentru traficul de influenta facut. Mai rau este ca lucreaza tot in Politie si ca va fi mereu santajabil, aceasta fiind calea cea mai cunoscuta de a rezista in cadrul acestei institutii

  • daca tot e la moda sa vina comunistii si baietii prosti hai sa mi pun si eu nepotu mai sus un pic ca fereasca D zeu sa i rupa vreo unul din greseala epoletii ca nu face 2 parale idiotu, ca om.

  • Interesanta mutare… Cumatrul lui Stefan Alexa, Mihai Pintilei, a ajuns adjunct la IPJ Iasi. Ii vedeti dunga de la sapca?

  • Ce nu inteleg eu, care este problema ca este cumatrul lui Alexa, ce probleme are Alexa cu justitia, cu actualii sau cu fostii subalterni ? O singura problema ar fi: aceea ca a promovat oameni care astazi nu mai recunosc acest lucru. Incepem sa ii enumeram ? Scaunele nu sunt cimentate iar cururile nu sunt batute in cuie pe scaune. E normal ca din cand in cand sa se mai schimbe cate ceva in aceasta tara, altfel ajungem pana acolo incat si functiile din politie sa fie lasate mostenire copiilor si nepotilor. Felicitari lui pintilei pentru promovare, felicitari si lui Zanfirescu pentru ca are nobletea de a accepta sa mai si coboare, altfel fiecare inspector sef ar trebui doar sa urce, UNDE ? Pe functia de inspector general ? E numai una, iar inspectorii sefi sunt multi. Zanfirescu este adaptabil, voi ?

  • acesta e un om care in perioada cand se ocupa de examinarea viitorilor conducatori auto o facea cu simt de raspundere si vb. din propria-mi experienta … asa ca poate sunt si merite nu doar ceea ce comentati voi

Adauga un comentariu