Sport

Pirlo ar putea continua la nationala Italiei

Publicat: 01 sept. 2014
1

Coordonatorul de joc Andrea Pirlo, care si-a anuntat retragerea internationala dupa Cupa Mondiala de fotbal din Brazilia, ar putea totusi, la vârsta de 35 de ani, sa continue sub culorile Italiei, a declarat noul selectioner al „Squadrei Azzurra”, Antonio Conte.

Am vrut sa ma asigur ca Pirlo este în continuare motivat, pentru ca este un luptator, iar el mi-a dat acordul sau în acest sens si îmi este suficient„, a afirmat Conte pentru Rai Sport în cadrul emisiunii televizate „La domenica sportiva”.

La începutul lunii iunie, Pirlo anuntase ca se gândeste sa se retraga dupa Cupa Mondiala. „Am o anumita vârsta si cred ca trebuie sa lasam locul celor mai tineri. Deci ar fi inutil sa continui„, afirmase jucatorul, precizând totodata ca întotdeauna „va fi gata sa revina”.

Antrenat timp de trei sezoane de Conte la Juventus, Pirlo nu a fost convocat pentru meciul amical cu Olanda, de joia trecuta de la Bari, precum si pentru partida de la Oslo cu Norvegia, în debutul campaniei pentru calificarea la Campionatul European din 2016.

Antonio Conte l-a înlocuit pe Cesare Prandelli dupa esecul de la Cupa Mondiala 2014, unde „Squadra Azzurra” a fost eliminata în faza grupelor.

Adauga un comentariu