Magazin

Piscină gonflabilă, cel mai bun motiv pentru reamenajare curții

Publicat: 27 ian. 2020

Să fie cald și să ai marea chiar lângă casă, doar puțini pot avea acest adevărat lux. În realitate lucrurile pot fi privite altfel și nu doar din perspectiva concediului ce este aproape singurul prilej în care poți să savurezi plăcerea apei.

Pentru toți cei care locuiesc la casă și dispun de un minim spațiu în curte există în prezent o oportunitate excelentă în această privința. Nu, nu va gândiți la amenajarea unei piscine săpată în pământ, ci la una ce poate fi montată exact atunci când este nevoie de ea.

piscină gonflabilă este tot ce vei avea nevoie pentru toată familia, pentru că dorul de mare să fie cel puțîn atenuat și să nu suporți cu greu căldurile de peste vara. Proiectarea acestui demers de cumpărare a unei piscini gonflabile trebuie să fie făcută cu atenție pentru că în niciun caz nu îți doreșți să te trezești că nu ai loc pentru montaj. La fel de bine trebuie să fii atent dacă ai o sursă de apă disponibilă în apropierea locului unde vei instala piscina gonflabilă. Sunt primele două aspecte pe care le vei studia cu atenție și dacă tot ai pornit pe această cale este posibil că ele să devină un motiv în plus pentru o reamenajare confortabilă a curții casei.

Totul pornește de la spațiul disponibil. Oricât de tare ți-ai dori cea mai mare piscină gonflabilă, sau versiunea ei de top, o piscină cadru metalic, suprafață totală disponibilă trebuie să fie cu cel puțîn 15% mai mare perimetral față de suprafață ocupată de piscină deja instalată.

Te întrebi de ce este nevoie de atât de mult spațiu în plus? Pentru ca apă să fie cât mai curată mai mult timp. Copacii și alți arbuști sunt primele surse de poluare cu frunze și crengi uscate și nu îți doreșți că în fiecare zi să cureți sau să înlocuiești apa din piscină. Dacă totuși există condiții de acest fel ai putea să te folosești foarte ușor de o prelata piscină care este utilă nu doar pentru astfel de situații.

Pentru alimentarea cu apă va fi necesar ca odată cu reamenajarea curții să stabilești și un traseu subteran pentru o conducta. Este cu mult mai simplu acest mod de abordare în viitor, față de a întinde de fiecare dată un furtun din casă și până în zona de lângă piscină.

Dacă aspectele tehnice premergătoare montajului piscinei gonflabile sunt stabilite clar încearcă să le finalizezei înainte de montarea ei. Acest lucru este absolut necesar pentru că spațiul să fie cât mai curat. Oricât de rezistent ar fi peretele bazinului care menține apă în piscină gonflabilă, el trebuie să fie ferit de asperități și obiecte ce îl pot zgâria, provoca apariția porilor, sau chiar înțepa.

Alegerea în sine este în prima instanța complicată doar dintr-un singur motiv. Veți vrea categoric să cumperi cea mai mare piscină gonflabilă. Dacă este loc suficient și mai ales dacă cei care o vor utiliza o pot accesa în siguranță în privința înălțimii maxime a apei din bazin, atunci nimic nu te poate opri să o cumperi pe cea mai mare.

Sunt disponibile chiar acum în oferta magazinului specializat piscine gonflabile cu diametrul de peste 4 metri și înălțime de circa 84 de cm. La fel de bine poți alege și o piscină mică, prima din gama că mărime, cu diametrul de 2 metri și înălțimea de 50 cm, ce este clar dedicată copiilor.

Așa cum credem că deja ai constatat plecând de la o dorința legitimă pe care oricine o are atunci când vremea este caniculară și coordonând-o cu reamenajarea spațiul disponibil pe proprietate, poți declara că ai la dispoziție pentru o vara întreagă și an de an de aici înainte propria ta piscină gonflabilă.loading...

Adauga un comentariu